x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Nasıl Yapılır?

Duvar Paneli Nasıl Yapılır?

02.02.2024

Duvar paneli nasıl yapılır konusu son yıllarda en çok kullanılan yalıtım malzemesi olması dolayısıyla oldukça merak edilir. Duvar panellerinin ham maddesi strafordur. Kesilen strafor malzemesi beton harcı ile şekillendirilir ve renklendirilmesi yapılır.

Kuruyan strafor panellerin kesim işlemi de özel makinelerde gerçekleştirilir. Strafor panellerin ham maddesi strafor olduğu için organik bir üründür. Organik olması nedeniyle insan sağlığına en uygun malzemelerden biridir.

Strafor panellerin üzerinde bakteri oluşumu kaç yıl kullanılmış olursa olsun gerçekleşmez. Üzerinde böcek oluşumu olmaz ve kir, toz tutmazlar. Temizliği de oldukça kolaydır. Nemli bir bezle silmeniz yeterlidir ve kullanım süresi boyunca ekstra bakım ve maliyet istemezler.

Duvar Paneli Yapışkanlı

Strafor panellerin kendinden yapışkanlı modelleri de vardır. Duvar paneli nasıl yapılır konusunu araştırırken malzemenin birçok avantaja sahip olduğunu da görmüş olursunuz:

  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Yanmazdırlar.
  • Darbelere dayanıklı malzemedir ve uzun yıllar boyunca kullanılabilir.
  • Sökme işlemi basittir ve yeniden kullanılabilir.

Strafor duvar paneli özel silikon yapıştırıcı ile uygulanır. Silikon yapıştırıcıyı panelin arka tarafına eşit şekilde dağıttıktan sonra yüzeye uygularsınız.

Uygulama sırasında duvar yüzeyinin temiz olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bunun dışında özel bir yüzey istemez ve her yüzey için uygulanabilirdir. Dış cepheler için de en çok kullanılan yalıtım malzemesi strafor panellerdir. Binanın değerini arttırırlar.

Duvar Paneli Ahşap

Ahşap desenli duvar panelleri hem iç cephelerde hem de dış cephelerde en çok tercih edilen modellerden biridir. Doğal ahşap görünümü ile şehirde yaşayanlar için otantik bir desen olur.

Dış cephe için de binanızı kısa sürede mantolama fırsatı sunar. Eğer gerçek ahşap inşaatı yaparsanız hem daha çok zaman harcamış hem de daha çok para harcamış olursunuz.

Strafor panellerin en büyük avantajlarından biri de yanmaz özellikte olmasıdır. Yangın durumunda alevlerin yayılmasına neden olmazlar. Çocuk ve bebek odaları için de kullanımı son derece güvenli ürünlerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.