x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Strafor

Duvar Paneli Strafor

05.02.2024

Duvar panel strafor günümüz koşullarında geniş kapsamlı bir şekilde kullanım olanağına sahip olan ürünlerdir. Evin iç dekorasyonunu güzelleştirmek, yeniden dizayn etmek için oldukça fazla kullanılan bir işlemdir duvar paneli strafor.

Evde eski dekorasyondan sıkılıp farklı dekorasyon arayışına giren kişiler tarafından strafor panel sıkça araştırılmaktadır. Hem dayanıklılık konusunda hem de dekor konusunda birçok avantaj sağlayan strafor paneller genellikle taş duvar şeklinde tercih edilmektedir.

Evlerde, ofislerde, dükkanlarda birçok yerde kullanılmaktadır. Hem iç cephe hem de dış cephede duvar paneli strafor kullanılmaktadır. İzolasyon noktasında iki cephede de verimli sonuçlar alınmaktadır. Zamanla izolasyon da herhangi bir kayıp görülmez. Duvar panel strafor ürünler söz konusu olduğu zaman karşımıza geniş kapsamlı bir kullanım alanı çıkmaktadır.

Duvar Paneli Strafor Neden Tercih Edilir?

  • Şu geçirmez bir yapıdadır.
  • Güçlü, dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Uygulanan boya uzun ömürlü olur. Renkte solma yapmaz.
  • Isı yalıtımı ve ses yalıtımı sağlayarak izolasyon özelliğiyle çok fazla rağbet görmektedir.
  • Temizlik konusunda oldukça avantajlıdır. Temizlemesi çok kolay olduğu için zaman tasarrufu sağlar.
  • Çevreci bir uygulamadır.

Duvar Paneli Strafor Nasıl Yapılır?

Ölçüleri genelde 2 cm kalınlık olacak şekilde 120x50 ya da 100x50 şeklinde olmaktadır. Duvar paneli strafor üzerine beton dökülerek elde edilir. Izgara üzerinde kurutulduktan sonra üzerindeki işleme, renk basımı yapılır.

Suya dayanıklı olduğu için banyo, mutfak gibi alanlarda kullanmakta çekinenler için; strafor panel suya oldukça dayanıklıdır. Bu bölgelerde de rahatlıkla kullanılabilir. Silikon yardımıyla duvara yapıştırılarak uygulanır.

Uygulaması oldukça basittir. Kişi, kendisi birkaç saatini ayırarak yapacağı bölüme göre strafor panel uygulamasını gerçekleştirebilir. En çok tercih edilen modeller; ahşap deseni, tuğla deseni, mermer ve doğal taş desenleri şeklindedir.

Bulunduğu yere modern bir hava katan strafor paneller, fiyat olarak da oldukça uygundur. Sağladığı avantajlara bakıldığında oldukça ekonomiktir. Renk değişikliği yapılmak istendiğinde ise yeni su bazlı boyalarla renk değişikliği sağlayabiliyorsunuz.

Uygulamadan sonra dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri de strafora tornavida ya da bıçak gibi bir cisim gelmemelidir. Duvar panel strafor alacağınız zaman kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip etmelisiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.