x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Panelleri

Duvar Panelleri

01.02.2024

Duvar panelleri günümüzde dayanıklı yapısı ve dekoratif görünümü ile farklı alanlarda kullanılan ürünlerdir. İç mekan ya da dış mekanlar için kullanıma uygundurlar. Ev ve iş yeri haricinde okul, hastane, restaurant, müze, kafe gibi kamusal alanlarda da kullanılırlar.

Farklı model seçenekleri ile her zevke uyacak şekilde çeşitleri vardır. Evinizin dekorasyonunu göz önünde bulundurarak seçebileceğiniz modeller şunlardır:

  • Tuğla desenli duvar panelleri
  • Ahşap desenli duvar panelleri
  • Taş desenli duvar panelleri
  • Mermer desenli duvar panelleri
  • Üç boyutlu duvar panelleri

Duvar Panelleri Modelleri

Müstakil ya da apartman dairesi fark etmeksizin her çeşit binanın iç ve dış cephesini kaplamak için strafor panellerini kullanabilirsiniz. Duvar panelleri organik strafor ham maddesinden üretilir ve hiçbir kimyasal içermez.

Hijyenik ortamda üretilirler ve dayanıklı yapısıyla bir kere aldığınızda uzun yıllar kullanabilirsiniz. İzolasyon özelliğinin olması popülerleşmesinde büyük önem taşır. Eviniz için hem ses hem de ısı yalıtımı yaparlar.

Duvar Panelleri Fiyatları

Strafor paneller gerçek duvar inşaatına göre oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Duvar panelleri birim üzerinden fiyatlandırılır. Ölçüleri 100cmx50cm ile 120cmx50cm arasında değişebilir.

Uygulamak istediğiniz alana karar verdikten sonra alanı ölçüp kaç adet panele ihtiyacınız olduğunu anlayabilirsiniz. Hangi modeli tercih edeceğinize bağlı olarak da fiyatlar değişiklik gösterebilirler.

 

Duvar Panelleri Ahşap

Ahşap desenli strafor paneller hem evlerde hem de iş yerlerine en çok tercih edilen modellerden biridir. Şehir hayatından çok mu sıkıldınız evinize otantik bir hava verecek ahşap paneller tam size göredir. Duvar panelleri ahşap desenleri tamamen doğal görünür ve yapaylık oluşturmaz.

Strafor toz ve kir tutmayan bir malzeme olduğu için nemli bir bezle silerek kolayca temizleyebilirsiniz. Uygulamadan önce duvar yüzeyinin de temiz olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Duvar Panelleri Kullanışlı Mı?

Strafor paneller sahip oldukları birçok avantajla son yılların en popüler ürünü olmuştur. Isı ve ses yalıtımı sayesinde dış etkenlerden yaşam alanınızı korurlar. Isı yalıtımı yaparak ev sıcaklığını muhafaza ettiğinden doğalgazdan tasarruf etmiş olursunuz. Duvar panelleri ses yalıtımı ile size daha konforlu bir hayat sunar.

Çocuklu aileler için yüzde yüz güvenlidir ve organik yapısı sayesinde bakteri üretimi yapmaz. Yanmaz özelliği ile yangına karşı da koruma sağlar.

Duvar Panelleri Strafor

Strafor panellerin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri de dekoratif anlamda pek çok farklı seçenek sunmasıdır. Birbirinden şık ve modern desenleri ile bir kafe dekorasyonunun en önemli parçası olurlar. Duvar panelleri evinizi güzelleştirir ve daha ferah bir havaya kavuşmasını sağlar.

Özel silikon yapıştırıcılar ile uygulanırlar ve uygulanışı oldukça basittir. Ustaya gerek kalmadan tek başınıza da evinizde uygulayabilirsiniz.

Dekorasyon Duvar Panelleri

Strafor paneller desenleri fark etmeksizin doğal bir görünüm sunarlar. Ahşap ya da taş desenli tercih ettiğinizde evinizde doğallık üzerinden bir şıklık oluşturur. Eviniz bir karakter kazanır ve yaşam alanınızda daha huzurlu bir hava olduğunu fark edersiniz.

Su geçirmez özelliği sayesinde evinizi dış etkenlerden korur ve hava koşullarına karşı da güvenliği sağlar. Duvar panelleri rutubet oluşumunu engelleyerek sağlıklı bir ortamda yaşatır.

Duvar Paneli Montajı

Strafor duvar panelleri kendinden yapışkanlı modeller ile silikon yapıştırıcı ile uygulanan modeller olmak üzere ikiye ayrılır. Dilerseniz kendinden yapışkanlı modelleri tercih ederek yalnızca arka koruyucu kısmı sökerek duvarınıza uygulayabilirsiniz. Duvar panelleri tek tek uygulanır ve birbirini tamamlayacak şekilde dizilmeleri gerekir.

Yapıştırıcıyı panelin arka kısmına eşit şekilde dağıttıktan sonra alt köşeden başlayarak duvara monte etmeye başlarsınız. Diğer panelleri de ilk yerleştirdiğiniz panele hizada olacak şekilde yerleştirmeniz yeterlidir. İşlem bitince kurumaya bırakırsınız ve uzun süre kullanabilirsiniz.

Duvar Panelleri Beylikdüzü

Strafor panellerden sipariş verdiğinizde ülkenin hangi bölgesinde olursanız olun en kısa sürede ürünler adresinize teslim edilir. Web sitesine giriş yaparak dilediğiniz model ve adetten online olarak sipariş verebilirsiniz.

Sipariş sırasında ödemeler güvenli ödeme ile online gerçekleştirilir. Eviniz ya da iş yeriniz için harika desenlere sahip olan strafor panelleri isterseniz tek bir duvara ya da bütün duvarlara uygulayabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.