x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Strafor Fiyatları

Duvar Strafor Fiyatları

01.02.2024

Duvar strafor fiyatları diğer duvar kaplama seçenekleri göz önünde bulundurulduğunda çok daha uygundur. Aynı görüntünün daha ucuza elde edilmesine olanak tanıyan strafor duvar panelleri, uygun süreli kullanım avantajı ile de tercih sebebidir.

Diğer pahalı duvar kaplama seçeneklerine göre çok daha uygun olan duvar strafor fiyatları model ve ölçülere göre de birbiri arasında farklılık gösterebilir. Bu durum kişinin hangi modeli tercih edeceğine ve hangi duvar panel ölçülerini istediğine bağlıdır.

Birbiri arasında farklılık gösteren duvar strafor fiyatları en pahalı olanı dahil olmak üzere diğer uygulamalara göre daha az maliyetlidir. Her tarza uygun modelde ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen duvar panelleri, internet sitemiz üzerinden satın alıma açıktır.

Hazır Duvar Panel Fiyatları

Duvar strafor fiyatları diğer uygulamalara göre çok daha fazla cep dostu bir tercihtir. Günümüzde uygun fiyatlı olması ve gerçekçi görünümü sayesinde en çok tercih edilen duvar kaplama yöntemi olmuştur.

Duvar kaplama panelleri şu alanlarda rahatlıkla kullanılabilir;

  • İç cephe,
  • Dış cephe,
  • Dükkan,
  • Bahçe,
  • Balkon,
  • Salon,
  • Teras,

En uygun Duvar strafor fiyatları sade paneller olarak ön plana çıkar. Sade ve düz renk paneller, tasarım ve baskılı panellere göre çok daha uygun bir fiyata sahiptir.

Tuğla desen, ahşap desen, karma taş desen, doğal taş ve ince tuğla desen duvar strafor fiyatları ise sade ve düz renk panellere göre daha pahalıdır.

Strafor Duvar Kaplama

Duvar strafor fiyatları yanı sıra, en çok merak edilen noktalardan birisi de panellerin montaj aşamasıdır.

Oldukça uygun olan duvar strafor fiyatları bu özelliklerinin yanı sıra, kolay kurulum özellikleri ile de ön plana çıkar. Usta gerektirmeden montaj yapılabilen duvar panelleri, ekstra bir masraf ödemeye gerek kalmadan rahatlıkla uygulanabilir.

Oldukça hafif olan yapısı, yüksek bölgelere uygulamada zorluk çıkarmadan monte edebilme olanağı sağlar. Bu sayede oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçilmiş olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.