x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Strafor Paneli

Duvar Strafor Paneli

01.02.2024

Duvar strafor paneli bütçenize uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. İzolasyon ve dekorasyon amacıyla kullanılan strafor paneller yaşam alanınızın kalitesini arttırırlar. Zevkinize göre seçebileceğiniz strafor duvar panelleri şunlardır:

  • Ahşap duvar panelleri
  • Mermer duvar panelleri
  • Doğal taş duvar panelleri
  • Tuğla duvar panelleri

Strafor paneller hangi deseni seçerseniz seçin doğal bir görünüm sunarlar. Doğal görünümlerinin yanında dokunduğunuzda da doğal bir his verirler. Tuğla desenli panelleri seçerseniz doğal tuğla görünümü elde edersiniz.

Dokunduğunuzda doğal tuğla hissi verir. Ham maddesi doğal strafor olduğundan dolayı hiçbir kimyasal barındırmazlar. İnsan sağlığına uygundurlar ve hijyenik ortamda üretilirler. Çocuklu evler için kullanımı güvenlidir. Evinizin hiç olmadığı kadar konforlu olur.

Strafor Panel Kaplama

Strafor paneller hem iç mekan hem de dış mekan için uygundur. Bina dış cephe kaplamaları strafor panel modelleri mantolama görevi görür. Klasik mantolamaya göre iki kat daha ucuz olan strafor paneller kaliteli malzemeden üretilir. Duvar strafor paneli birçok farklı renk seçeneğine sahiptir.

Renk ve desen çeşitleri fazla olduğu için ev dekorasyonunuza uygun olan modeli seçerken zorlanmazsınız. Modern bir ev dekorunuz varsa doğal taş desenli ya da mermer desenli strafor panelleri ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Strafor panellerin en çok beğenilen özelliklerinden biri de su geçirmez olmalarıdır. Duvarlarınızı yağmur ve kar sularına karşı korurlar. Rutubeti önleyerek sağlığınızı korurlar.

Strafor Panel Fiyatları

Strafor paneller uygun fiyat seçeneklerine sahip olan ürünlerdir. Uygulama sırasında özel silikon yapıştırıcı kullanırsınız. Ekstra malzemeye gerek olmadığı için maliyet de olmaz.

Hafif ürün olduğu için evde tek başınıza tüm duvarlara uygulama yapabilirsiniz. Bazı strafor panel modelleri kendinden yapışkanlı modellerdir. Duvara uyguladığınızda uzun süre verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Strafor paneller zamanla solma, yırtılma yapmaz. İzolasyon özellikleri kullandığınız süre boyunca devam eder. Dilediğiniz zaman kolayca sökebilirsiniz. Yeniden kullanmaya uygun olduğundan dolayı hesaplı ürünlerdir. Oldukça uygun maliyetlere evinizin kalitesini arttırarak yaşamınızı güzelleştirebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.