x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Düz Strafor Duvar Paneli

Düz Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Düz strafor duvar paneli iç cephe ve dış cephe uygulamalarında ısı ve ses yalıtımı sağlar. Kaliteli malzemeden üretilen strafor panellerin ham maddesi doğal strafordur. Doğal bir ürün olduğu için içerisinde kimyasal madde barındırmaz. Tarzınıza göre seçebileceğiniz strafor modelleri şunlardır:

  • Tuğla desenli strafor paneli
  • Ahşap desenli strafor paneli
  • Mermer desenli strafor paneli
  • Doğal taş desenli strafor paneli

Desenli modellerden kullanmak istemiyorsanız düz renk model strafor panelleri de tercih edebilirsiniz. En çok sevilen modellerden biri düz beyaz strafor panellerdir. Evinizi her zaman ferah ve temiz gösterirler. Strafor paneller toz ya da kir tutmaz ve nemli bir bezle kolayca temizlenebilirler.

Düz Strafor Duvar Paneli Koçtaş

Strafor duvar paneli modellerini web sitesinden online olarak sipariş verdiğinizde kampanyalı fiyatlardan ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. Düz strafor duvar paneli eviniz ya da iş yerinizin dekorasyonu için tamamlayıcı olur.

Modern ve sade modeller ile evinizi her zamankinden şık bir tarza büründürebilirsiniz. Dekorasyon özelliğinin yanında izolasyon özelliği ile de yaşam alanınıza kalite katarlar.

Isı yalıtımı sayesinde kış aylarında eviniz sıcak yaz aylarında serin kalır. Su ve nem geçirmez olduğu için evin duvarlarını rutubetten korur. Bina dış cepheleri için de uygulanması kolay ve avantajlıdır. Binanızın değerini arttırır ve ömrünü uzatır. Hava koşullarından bina duvarlarını koruyarak sağlıklı yaşam sağlar.

Düz Strafor Duvar Paneli Boyama

Strafor paneller boyanabilir özelliği ile ev dekorasyonunuzu değiştirmek istediğinizde işinizi kolaylaştıran ürünlerdir. Su bazlı boya ile strafor panellerinizi dilediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Doğal yapısı sayesinde boyayı içine emerler ve canlı renk sağlarlar. Strafor paneller zamanla renk solması yapmaz ve izolasyon özelliğini kaybetmez. Montajı kolay olduğu gibi de montajı da kolay olan ürünlerdir.

Yeniden kullanılabilir oldukları için taşındığınız zaman strafor panelleri yeni evinize aynı sağlamlık ve kaliteyle uygulayabilirsiniz. Uygulama özel silikon yapıştırıcı ile yapılır. Bazı strafor paneller kendinden yapışkanlı olan modellerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.