x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Fiber Duvar Paneli

Fiber Duvar Paneli

01.02.2024

Fiber duvar paneli hem izolasyon hem de dekorasyon amacıyla kullanılan kaliteli malzemeden üretilen yalıtım malzemeleridir. Fiber panellerin üretim malzemeleri şunlardır:

  • Elyaf oranının düşük tutulduğu polyester.
  • Doğal taş tozu.

Duvar panellerin birçok farklı renk seçeneği vardır ve ev dekorasyonunuza uyacak olan her rengi seçebilirsiniz. Görüntüsü gerçek doğal taş görüntüsüdür ve dokunduğunuzda da doğal taş hissi elde edersiniz.

Fiber paneller duvarınızda yapay bir görüntü oluşturmazlar. Esnek bir yapıya sahip olduklarından dolayı her duvar yüzeyine kolayca uygulanabilirler. Tek tek panel olarak satılır ve paneller duvarda bir araya geldiğinde bütün bir görüntü oluştururlar. Duvar panelleri özel silikon yapıştırıcı ile kolayca uygulanırlar.

Fiber Duvar Paneli İzmir

Duvar panellerini online olarak sipariş ettiğinizde uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Fiber duvar paneli siparişi ülkemizin her yerinden verilebilir. Hafif ve taşınması kolay bir malzeme olduğundan uygulanışı kolaydır, usta gerektirmez.

Doğal taş duvar örmek istediğinizde hem çok fazla atık madde olur hem de malzeme çok ağır olduğundan zordur. Fiber panel tercih ederseniz ürünün ağırlığı %80 oranında daha hafiftir.

Gerçek duvar inşaatında bir süre sonra kopmalar ya da dökülmeler olabilir. Fiber panellerde dökülme ve kopma durumları yaşanmaz. Ürün uzun yıllar boyunca aynı verimle kullanılabilir. Zaman geçtikçe izolasyon özelliğini yitirmezler. Duvar panelleri her tarza uygun renk ve desen seçeneklerine sahiptir.

Fiber Duvar Paneli Fiyatları

Fiber duvar panellerinin fiyatları adet üzerinden belirlenir. Uygulama yapacağınız duvarın büyüklüğüne göre panel almanız gerekir. Satın aldığınız panelin sayısına göre fiyatlar ortaya çıkar.

Duvar panelleri gerçek duvar inşaatına göre dört kat daha ucuzdur. Isı ve ses yalıtımı sağlarlar. Su geçirmez olduklarından ev duvarlarını rutubetten korurlar. Ses yalıtımı ile dışarıdan veya komşulardan gelen gürültüler yarı yarıya azalmış olur.

Hayatınızı daha kaliteli bir hale getirecek olan duvar panelleri evinizi daha güvenli bir yaşam alanı sağlar. Paneller yanmaz özelliği ile güvenli ürünlerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.