x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Fiber Panel

Fiber Panel

01.02.2024

Fiber panel ev ve ofis dekorunuz için yalıtım özelliğine sahip duvar kaplamalarıdır. Her zevke uygun birçok modele sahip olan fiber panellerin yapı malzemeleri çeşitlidir:

  • Doğal taş tozu
  • Polyester
  • Cam elyaf

Paneller duvar ya da tavan bölgeleri için uygulanabilirler. Duvar panelleri üç boyutlu olduğu için uygulandıkları mekana şıklık ve derinlik katarlar. Panellerin temizlenmesi oldukça kolaydır.

Ekstra bakım istemezler ve nemli bir yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz. Duvar panelleri üzerinde toz ve kir tutmaz. Organik bir ürün olduğu için zamanla üzerinde bakteri oluşumu meydana gelmez.

En kullanışlı yalıtım malzemesi olarak duvar panelleri kanıtlanmış bir üründür. Evinizin dekorasyonuna uygun olacak şekilde dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Fiber Panel Kaplama

Son yılların en popüler ürünlerin biri olan fiber panel birçok avantajı ve uygun fiyat seçenekleri ile her alanda karşımıza çıkabilir. Ev ve iş yeri uygulamaları haricinde hastane, okul, alışveriş merkezi, müze gibi ortamlarda da hem yalıtım hem dekorasyon amacıyla kullanılırlar.

Isı ve ses yalıtımı sayesinde uygulandıkları alanda yaşam kalitesi artar. Bina dış cephesine uygularsanız binanızı hava koşullarından ve güneş ışınlarından korumuş olursunuz.

Kış aylarında evinizi sıcak tutar ve yaz aylarında da serin tutar. Uygulanışı çok pratik olduğu için her türden ev ortamında kullanılabilir. Yanmaz özelliği sayesinde evinize artı güvenlik kazandırır. Panellerin yanmaz özelliği sertifikalıdır ve orijinaldir.

Fiber Panel Nedir?

Dekorasyon ve izolasyon amacıyla kullanılan fiber paneller modern desenlere sahiptir. Evinizi güzelleştirirler ve dilerseniz tek bir duvara ya da tüm duvarlara uygulayabilirsiniz.

Ses yalıtımı sağladığı için dışarıdan gelen gürültüleri azaltır ve daha huzurlu bir ev ortamı yaratır. Su geçirmez özelliği sayesinde banyo ve mutfak odalarında kullanabilirsiniz. Yüksek suya maruz kalsa bile paneller yalnızca yüzde üç oranında su geçirirler.

Her mevsime uyum sağlayan dayanıklı duvar panelleri uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Uzun süre kullanılabildiği için ekonomik bir üründür ve darbelere karşı dayanıklıdır. Rengi zamanla solmaz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.