x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Fiber Strafor Duvar Paneli

Fiber Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Fiber strafor duvar paneli evinizde ya da iş yerinizde hem dekorasyon hem de izolasyon amaçlı kullanabileceğiniz yalıtım malzemeleridir. Ekonomik fiyat seçenekleri ve modern desenleri ile en çok beğenilen ürünlerin başında gelir.

Duvar panelleri organik ham maddeden üretilir ve içeriğinde kimyasal barındırmaz. Her zevke hitap eden duvar paneli çeşitleri şunlardır:

  • Tuğla desenli paneller
  • Ahşap desenli paneller
  • Mermer desenli paneller
  • Doğal taş desenli paneller

Duvar panellerinin görünüşü doğal görünümü verir. Örneğin tuğla desenli paneller gerçek tuğla görünümüne sahiptir. Bunun yanında dokunduğunuzda da gerçek tuğla hissi verirler.

Klasik duvar inşaatına göre duvar panellerinin maliyeti oldukça düşüktür. Kaliteli ve darbelere karşı dayanıklı malzemeden üretilirler.

Fiber Duvar Paneli Uygulama

Strafor panelleri uygulamak oldukça pratiktir. Fiber strafor duvar paneli kendinden yapışkanlı modellere sahiptir. Diğer paneller de silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar. Hafif bir malzeme olduğu için evde tek başınıza uygulayabilirsiniz.

Panelleri duvara tek tek uygulamanız gerekir. Başlangıçta en alt köşeden başlamanız tavsiye edilir. Bir paneli yapıştırdıktan sonra diğer panelleri aynı hizada yapıştırmaya devam edersiniz.

Strafor paneller esnek yapıya sahiptirler. Bu sebeple duvar köşelerine ve tavana da rahatlıkla uygulanabilirler. Klasik duvar öreceğiniz zaman bu esneklik olmaz. Esnek yapı sayesinde tüm duvarda bütün bir görüntü oluşur. Paneller bir araya gelerek tek bir desen yapısı oluştururlar.

Fiber Tuğla Duvar Paneli

Evde ve iş yerinde en çok tercih edilen fiber panel modellerinden biri tuğla desenli panellerdir. Tuğla desenli paneller hem şık hem de doğal bir görüntü sunar. Farklı renk tonu seçenekleri ile yaşam alanınızın dekorasyonuna uyum sağlarlar.

Şehir hayatından sıkıldıysanız tuğla desenli paneller ile evinizde otantik bir hava yaratabilirsiniz. Üç boyutlu paneller olduğu için uygulandıkları alana derinlik ve zenginlik katarlar.

Her zevke uygun panel seçenekleri olduğundan hoşunuza gidecek paneli seçmekte zorluk çekmezsiniz. Son moda desenlere sahip olduğu için yaşam alanınızda çağı yakalamış olursunuz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.