x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Hazır Duvar Panel Fiyatları

Hazır Duvar Panel Fiyatları

31.01.2024

Hem binanızın yükünü hafifletmek hem de dekoratif tasarımlar ile iç mekanlarınızı canlandırmak için kullanılan hazır duvar panelleri aynı zamanda ısı yalıtımı sağlar. Hazır duvar panel fiyatları betona göre daha uygun olduğu için sık tercih edilir. Kolay kolay yanmayan ve su geçirmez özelliği bulunan bu paneller çatıda, tavanda, zeminde veya iç bölme oluşturma amaçlı kullanılabilir.

Prefabrik evlerde ve çatı katlarında daha sık kullanılmaktadır. Bunun sebebi yüksek ısı yalıtımı sağlaması ve böylece yakıt tasarrufu yaptırmasıdır. Boyutlar eni 20-120 cm arası boyu 250-300 cm arasında değişmektedir. Kalınlıkları ise 3 cm ile 60 cm arası tercihe göre değişmektedir. Boyutların değişmesine bağlı olarak fiyatlarımız farklılaşabilmektedir. Hazır duvar panel fiyatları metrekare başına belirlenmekte olup, oldukça uygundur. Strafor duvar paneli fiyatlarını incelemek için sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.

Hazır duvar panelleri sanıldığının aksine yanmaya, suya ve darbelere karşı dayanıklıdır. Suya dayanıklılığı sayesinde banyo ve tuvalet duvarlarında bolca kullanılmaktadır. Üzerine boya tutmaktadır, dilerseniz boyayabilirsiniz. Ayrıca hafif olduğu için montajı da son derece kolaydır. Böylece fazla iş ücreti ödemek zorunda kalmazsınız. Yapılan duvara veya bölmeye göre boyutlar ayarlanıp kesilebilmektedir. Depremlere karşı güvenliklidir. Sıcağı ve soğuğu geçirmemesine rağmen nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır. Siz de kışın sıcak yazın serin bir ortam yaratmak istiyorsanız hazır duvar panellerimize göz atabilirsiniz.

Hazır Duvar Panel Çeşitleri

Hazır duvar panel fiyatları, panel çeşitlerine göre büyük ölçüde değişmektedir. Bazı malzemelerden yapılan paneller yangına daha dayanıklı, bazıları neme ve suya, bazıları ise depreme daha dayanıklıdır. Genel olarak 4 çeşit hazır duvar paneli vardır; alçıpan, magnezyum oksit, fibercement, ahşap-OSB. Alçıpan en çok bilinen olması sebebiyle daha uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Magnezyum oksit nano teknoloji ile üretilmiş olup, suya ve yangına en dayanıklı malzemedir.

Fibercement en uzun ömürlü ve çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Aynı zamanda denize yakın, nemli veya bol yağışlı yerler için de birebirdir. Asla suyu ve buharı emmez ve geçirmez. Ahşap-OSB yüksek teknolojide üretilen ahşap malzemesi sayesinde depreme karşı en dayanıklı duvar panelidir. Ayrıca uygun ve avantajlı fiyat seçeneklerimiz de mevcuttur.

Hazır duvar paneli ürünlerimiz hakkında fiyat bilgisi almak için https://www.dekorcum.com/kategori/strafor-duvar-paneli linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

Hazır Duvar Paneli Fiyatları

Hazır duvar paneli fiyatları ne kadardır? Duvar panelleri özel olarak yaptırılabilen veya hazır olarak alınabilen ürünler olup hazır duvar paneli fiyatları diğerlerine oranla daha uygun olmaktadır. Öte yandan hazır duvar paneli fiyatları bazı ekenlere göre değişiklik göstermektedir. Bu etkenler genel olarak şu şekildedir;

  • Duvar panelinin kullanım alanı
  • Montaj işçiliği
  • Hazır duvar paneli modeli
  • Montaj için gerekli malzemeler

Bu etkenlerden özellikle kullanım alanı duvar paneli fiyatlarını belirleyen ana unsurdur. Hazır duvar paneli fiyatları metre kareye göre hesaplanmaktadır. Dolayısıyla kullanım alanı arttıkça fiyatlarda artmaktadır. Öte yandan en uygun duvar paneli modeli ahşap ve tuğla modeli olup diğer modellerin fiyatları bir miktar pahalı olmaktadır.

Hazır OSB Duvar Paneli Fiyatları

Odun parçalarının bir araya getirilmesi ile üretilen panellere OSB adı verilmekte olup OSB hazır duvar paneli fiyatları oldukça pahalıdır. Bu ürünlerde gerçek malzemeler kullanılmakta olup baskı oranı oldukça azdır. Bu nedenle en kaliteli duvar paneli olarak bilinmektedir. Genellikle kullanım alanları ise şömine çevresi ve salonlardır.

Öte yandan bu ürünün satışları montaj ekipmanları ile yapılmaktadır. Bu durumda fiyatların yüksek olmasına neden olmaktadır. Toplu alımlarda ise birim fiyatlarda indirim yapılmaktadır. Tüm bu bilgiler ışığında hazır duvar paneli fiyatları konusunda kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip edecek olursanız tam da aradığınız kriterlere sahip bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Üç Boyutlu Duvar Paneli Fiyatları

Üç boyutlu modeller hazır duvar paneli fiyatları arasında en pahalı olanıdır. Bu modellerin montajı sırasında gereken işçilik diğer modellere kıyasla daha fazladır. Bu nedenle fiyatlar yüksek olmaktadır. Öte yandan bu ürünlerin üretimleri daha uzun sürede olması ve baskılarının daha kaliteli olması fiyatlarını arttırmaktadır.

 Bu ürünler yüksek maliyete neden oldukları için daha çok iç cephelerde tercih edilmektedir. Ancak dış cephelerde kullanılması durumunda genel olarak ek indirimler yapılmaktadır. Üç boyutlu hazır duvar paneli fiyatları araştırıldığında en uygun olan modellerin renksiz modeller olduğu görülmektedir.

Hazır duvar paneli fiyatları piyasa durumuna göre değişiklik gösterdiğinden duvar paneli almadan önce fiyat analizi yapılması gerekmektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.