x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
 İç Mimarlık ve Cafe Dekorları

İç Mimarlık ve Cafe Dekorları

01.02.2024

Sosyalleşme alanlarının başında gelen kafeler günümüzde çok sayıda oldukları için rakiplerinden ayrılmak isteyen kafe sahiplerinin farklı dekorasyonlar ile öne çıkmaları gerekir. Sıradan bir kafede oturmak herhangi bir insan için daha sonra hatırlanacak bir durum olmayacaktır fakat eğer kafede ilgi çekici ve hoşuna giden bir farklılık görürse aklında tutacak ve yine gelmek isteyecektir.

Mekanların şıklı ve modernliği en başta olmak üzere farklı tarzlara ve dekorasyonlara sahip konsept kafeler de oldukça revaçta. Müşteriler kafede otururken kendilerini iyi hissetmek istiyor ve bu dekorasyon ile sağlanabilecek bir durum.

Dış görünüş müşterinin ilk başta ilgisini çeken ve kafeden içeri girmesini sağlayan etken oluyor. Servis ve menünün kalitesi dekorasyondan sonra geliyor.

Kafe Dekorasyonlarınız İçin Profesyonel Destek

Bir mekan olarak kafenin belirli bir konsept ve amaç içerisinde dekore edilmesi onun kemik müşteri kitlesine sahip olmasını sağlar. Dekorasyonun doğru, eksiksiz ve amacına uygun olarak yapılması için profesyonel destek almak gerekir.

Dekorasyonuyla kendisinden söz etmeyi başaran birkaç mekanı incelediğimizde farklı olmanın ve farklı olurken kaliteden ödün vermemenin önemini göstermeye çalıştık. Bir mekanda farklılığı renk tonlarıyla, mobilyalarla ve aksesuarlar ile sağlayabilirsiniz.

Çarpıcı Dekorasyon Kullanımı

Altın rengiyle pirinç dekorlar kafenizde müşteriler için zengin ve şık bir hava yaratmanızı sağlar. Duvarlar, tavan ve zeminde kullanılabilen pirinç malzeme siyah renk ile tamamlayıcı bir konsept oluşturur. Gold renklerin ve siyahın ağırlıklı olduğu bir kafede ahşap masa takımları şıklığın devamını sağlarken ciddi havayı da biraz olsun kırarak gündüz vakti de gidip arkadaşlarınızla hafif bir şeyler atıştırabileceğiniz bir mekanı ortaya çıkarır.

Ruha İyi Gelen Tasarımlar

Kafe dekorasyonunuzu gerçekleştirirken kendinize bir tema belirleyebilirsiniz. Geçmiş ve gelecek temasının işlendiği bir kafede müşterilerin kendilerini huzurlu hissedecekleri sıcak renkler ve pastel dokular kullanılabilir. Altın rengiyle ortama şıklık katan pirinç malzeme tavanda ve masa takımlarında sıcaklığı tamamlayıcı olurlar.

Masa takımları modern ve şık tasarımlara sahip olurken duvarlarda geçmişi temsil eden bir cennet tasviri oluşturmak istediğiniz tema için özel olarak seçilebilir.

Atıştırmalık Kafe Dekorasyonu

Sandviç satılan bir kafe için hem insanların rahat etmesini sağlayan hem de modern çizgiler taşıyan bir dekorasyon için pirinç malzeme kullanılabilir. Aydınlatmayı pirinç lambalar ile yaparken masa ve sandalye tercihini mor, yeşil gibi modern ve canlı renklerden tercih edebilirsiniz. Zengin görünümü pirinç dekorlar verirken renklerin sıcaklığı insanlara kendi olabilecekleri bir ortamda olduklarını hissettirir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.