x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Kendinden Yapışkanlı Tuğla Panel

Kendinden Yapışkanlı Tuğla Panel

01.02.2024

Kendinden yapışkanlı tuğla panel pratik kullanımı ve sağlam malzemesi ile en çok tercih edilen strafor duvar panellerinden biridir. Uygulayacağınız alanı iyice temizledikten ve pürüzsüz olduğundan emin olduktan sonra tek bir paneli yapıştırarak başlayabilirsiniz.

Daha sonra diğer panelleri ilk panelin hizasına uygun olarak yerleştirmeye başlarsınız. Kendinden yapışkanlı tuğla panel uygulandığı zaman çok kısa sürede kuruma sağlar. Yapışkan uzun süre dayanıklıdır ve panellerin yapısında ve görünüşünde herhangi bir değişiklik yapmaz.

Strafor paneller ısı ve ses yalıtımı sağlarlar. Bu sebeple hem iç mekanda hem de dış mekanda uygulanabilirler. Kendinden yapışkanlı tuğla panel şehrin içinde size doğayla yakın olma hissi verir.

Tuğla Desenli Panel Fiyatları

Son moda desenleri ile kendinden yapışkanlı tuğla panel kullanacağınız alana göre fiyat farklılıkları gösterir. Bir duvarı baştan yıkıp tadilat etmek size hem zaman hem de daha yüksek fiyata mal olur.

Oysa kendinden yapışkanlı tuğla panel uygun fiyatlara daha çok avantaja sahiptir. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Su geçirmez.
  • Isı ve ses yalıtımı sağlar.
  • Uzun süre kullanılabilir.
  • Darbelere karşı dayanıklıdır.
  • Kolay temizlenir.
  • Alev almaz.
  • Hava alır özelliğiyle asla küf, rutubet yapmaz.

Kendinden yapışkanlı tuğla panel en uygun fiyat seçenekleriyle Dekorcum web sitesinden incelenebilir ve online olarak sipariş verilebilir. Kaliteli tuğla desenleri farklı renk tonlarına sahiptir.

Tuğla Duvar Desenli Panel Kaplama

Strafor duvar panelleri uzun ömürlüdür ve senelerce eskimeden, yapısı bozulmadan, rengi atmadan kullanabilirsiniz. Kendinden yapışkanlı tuğla panel modellerinin yapışkanı zamanla bozulmaz.

Dikkat etmeniz gereken husus strafor panelleri doğru alanda kullanmaktır. Kullanımının uzun süreli olabilmesi için dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri de straforun yoğunluğudur. Kendinden yapışkanlı tuğla panel yoğunluğu ve kalitesi sayesinde teras, balkon gibi sıcaklığı direkt üzerine alacağı mekanlarda da uzun ömürlüdür.

Eğer fiyatları ucuz diye az yoğunluklu strafor panel alırsanız kısa zamanda yapısında bozulma görülebilir. Örneğin 10kg yoğunluğa sahip bir strafor panel düşük yoğunlukludur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.