x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Köpük Duvar Paneli

Köpük Duvar Paneli

01.02.2024

Köpük duvar paneli ısı ve ses yalıtımı sağlayan, dekorasyon amaçlı da kullanılabilen tamamen organik üretim strafor duvar panelleridir. Ham maddesi olan strafor petrolden üretilir.

Sahip olduğu hava kabarcıkları sayesinde nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Hem iç mekanda hem dış mekanda kullanıma uygundur. Köpük duvar paneli çeşitliliği yüksek bir desen skalasına sahiptir. Her tarza uygun modeller şu şekilde sıralanır:

  • Tuğla desenli modeller
  • Ahşap desenli modeller
  • Mermer desenli modeller
  • Taş desenli modeller
  • Üç boyutlu modeller
  • Görsel baskılı modeller

İsteğe göre kendiliğinden renkli ya da boyaya müsait şekilde düz beton şeklinde de satın alınabilirler. Uzun süre dayanıklıdır ve kullanımı çok pratiktir.

Strafor Köpük Duvar Paneli

Gelişen teknolojiyle birlikte köpük duvar paneli hayatımıza girerek bize pek çok avantaj sundu. Bu avantajlardan en önemlisi izolasyon özelliğidir. Isı ve ses yalıtımı gerçekleştiren paneller size daha kaliteli bir yaşam sunar.

Apartman dairesinde yaşıyorsanız ve komşularınızın sesinden çok rahatsız oluyorsanız köpük duvar paneli diğer evlerden gelen sesleri %50 oranında azaltır. Isı yalıtımı sayesinde kış aylarında ev sıcaklığını korur ve yaz aylarında güneş ışınlarının etkisini azaltarak serinlik sağlar.

İzolasyon özelliği sebebiyle dış cephelerde de oldukça fazla kullanılan köpük duvar paneli yalnızca evlerde değil okul, müze, hastane gibi kamusal alanlarda da kullanılır. Görsel baskılı modelleri uygulandığı alanda harikalar yaratır.

Strafor Köpük Duvar Kaplama Paneli

Uygulandığı alanda modern ve şık bir görüntü sağlayan köpük duvar paneli fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Tek tek satın alınabilen paneller birim üzerinden fiyatlandırılır.

İsterseniz evinizde tek bir duvara dekorasyon amaçlı kullanabilir ya da evinizin dış duvarlarını yalıtım amaçlı tamamen kaplayabilirsiniz. Köpük duvar paneli en uygun fiyatlar için Dekorcum web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Farklı desen ve renk çeşitleriyle en son moda trendleri yakından takip ederek her yıl kendisini geliştiren strafor panel sektörü binlerce kişiye daha korunaklı bir hayat sunar.

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.