x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli

Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli

02.02.2024

Mermer desenli strafor duvar paneli, yapı endüstrisinde dekoratif malzeme olarak kullanılabilen bir tür yeni çevre koruma malzemesidir. Yüksek ışık geçirgenliğine ve ısı yalıtım performansına sahiptir. Mermer desenli strafor duvar paneli Polistiren tozu ile karıştırılmış mermer tozu ile yapılmaktadır. Daha sonra tabakayı oluşturmak için kalıptan geçirilir. Mermer desenli strafor duvar paneli levhasının işlenmesi kolaydır. Ayrıca yüksek mukavemetlidir ve kurulumu kolaydır.

Mermer desenli strafor duvar paneli, duvar çıkartması veya şablon olarak kullanılabilir. Ürün test edilmiştir ve iç mekan kullanımı için güvenlidir. Ürün parlak bir yüzeye sahiptir, bu nedenle akrilik boya veya tuvale uygun başka bir boya ile kolayca boyanabilir. Mermer desenli strafor duvar paneli söz konusu olduğunda karşımıza son derere pratik kullanıma sahip bir malzeme çıkmaktadır.

Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli Özellikleri

Strafor, çeşitli uygulamalar için kullanılabilen çok yönlü bir malzemedir. Strafor iyi bir ısı yalıtkanıdır ve kolayca kesilerek şekil verilebilir. Strafor da çok hafiftir. Bu da onu hafif yalıtım panelleri oluşturmak için ideal kılar. Bütün bu bilgiler ışığında mermer desenli strafor duvar paneli yapı sektörünün en temel malzemeleri arasında yer almaktadır.

Mermer desenli strafor duvar paneli, genişletilmiş polistiren (EPS) olarak da bilinen polistirenden yapılır. EPS su ile temas ettiğinde nemi emer ve orijinal boyutunun 50 katına kadar genişler. Bu genleşme köpüğün zayıflamasına ve zamanla şeklini kaybetmesine neden olur. Bu nedenle, strafor panellerinizi sudan veya nemi emmelerine neden olabilecek diğer faktörlerden zarar görmemeleri için yalıtmak önemlidir.

Yeni Tasarım Mermer Desenli Strafor Duvar Panelleri

Yeni tasarım Mermer desenli strafor duvar paneli ürünleri söz konusu olduğu zaman karşımıza son derece iddialı bir yapı malzemesi çıkmaktadır. Mermer desenli strafor duvar paneli uygulamaları; duvar paneli, tavan paneli, zemin paneli, kapı paneli vb. gibi ihtiyaçlarınıza göre farklı alanlarda başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

Mermer desenli strafor duvar paneli son zamanların en popüler yapı malzemeleri arasında yer almaktadır. Bu durumun oluşmasında Mermer desenli strafor duvar panellerinin çok daha kaliteli bir şekilde üretiliyor olması etkili olmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.