x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Mermer Görünümlü Panel Fiyatları

Mermer Görünümlü Panel Fiyatları

01.02.2024

Mermer görünümlü panel fiyatları uygun seçenekler ile evinizi hiç olmadığı kadar güzelleştirir. Farklı model ve renk seçenekleri ile her zevke hitap eden ürünlerdir. Mermer desenler mutfak, banyo gibi alanlarda da güvenle kullanılabilir.

Duvar panelleri ısı ve ses yalıtımı sağlayan yalıtım ürünleridir. Bunun yanında dekorasyon amacıyla da kullanılabilirler. Hem iç hem de dış cephede kullanılabilen panellerin diğer avantajları şunlardır:

  • Su geçirmezdirler.
  • Yanmaz özelliğe sahiptirler.
  • Isı ve ses yalıtımı yaparlar.
  • Temizlikleri kolaydır ve ekstra bakım istemezler.
  • Rutubeti önlerler.

Rutubeti önlemesi evinizin duvarlarının korunmasını sağlar. Şık desenleri ile binanızın değerini arttırır ve ferah bir yaşam alanı sunar.

Pvc Mermer Duvar Paneli

Duvar panelleri uygun maliyeti dolayısıyla en çok kullanılan yalıtım malzemesidir. Yalnızca evde değil iş yeri, okul, hastane, kafe gibi birçok farklı alanda dekorasyon amacıyla kullanılırlar. Mermer görünümlü panel fiyatları birim üzerinden fiyatlandırılır.

Uygulama yapmak istediğiniz duvarın büyüklüğüne göre yeterli sayıda panel satın almanız gerekir. Duvar panelleri bir arada uygulandığında uyumlu tek bir bütünlükte desen oluştururlar.

Yapısı esnek olduğundan dolayı duvar köşelerine ve tavana uygulanmaları da kolaydır. Esnek yapısı desenin bozulmasını önler. Her zaman kaliteli ve sağlam bir görünüm oluştururlar.

Duvar panelleri gerçek mermer görünümünde olurlar ve yapısı da mermer hissi verir. Evinizde asla yapay bir ortam oluşturmazlar.

Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli

Strafor paneller şık desenleri ve darbelere dayanıklı yapısı ile uzun yıllar yalıtım amaçlı kullanabileceğiniz ürünlerdir. Her tarza uygun model seçenekleri ile evinizde dekorasyonun vazgeçilmez parçası olurlar.

Ham maddesi strafor olan panellerde hiçbir kimyasal madde bulunmaz. Bu sebeple çocuk odası için de rahatça kullanabilirsiniz. Mermer görünümlü paneller banyolarda temiz bir görünüm sağlarlar. Üzerinde toz ve kir durmaz.

Su geçirmez özelliği sayesinde her zaman kuru kalırlar ve renkleri solma yapmaz. Dilediğiniz deseni online olarak internet üzerinden sipariş verebilirsiniz. Kaplamasını evde tek başınıza kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.