x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Pvc Duvar Paneli

Pvc Duvar Paneli

01.02.2024

Pvc duvar paneli plastik ham maddesinden üretilen kolay şekillenebilen bir üründür. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmiş olan ürün birçok farklı alanda uygulanabilir.

Uygun fiyat seçeneklerine sahip olan duvar panellerinin özellikleri şunlardır:

  • Montajı kolaydır.
  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Uzun süre dayanıklı ürünlerdir.
  • Çeşitli desen seçenekleri vardır.
  • Temizliği kolaydır.

Yüzeyi pürüzsüz olan duvar panelleri yalıtıma ek olarak dekorasyon amacıyla da kullanılırlar. Ev içerisinde şık ve modern bir dekorasyon oluştururlar. Temiz görünümü ile her daim ferah bir yaşam alanınız oluşur.

Ürün hafif olduğu için tek başınıza evde uygulayabilirsiniz. Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanır ve hızlı kurur. Temizlik için bez yardımıyla silmeniz yeterlidir.

Pvc Duvar Paneli Fiyatları

Pvc paneller kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilirler. Pvc duvar paneli fiyatları her bütçeye uygun seçeneklere sahiptir. Ekonomik bir üründür ve bir kere aldığınızda dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Darbelere karşı dayanıklı olan duvar panelleri dış cephe kaplamaları için de uygundur. Su geçirmez özelliğe sahip olduklarından bina duvarlarını hava koşullarından korur ve rutubeti önler.

Doğal plastikten üretildiği için içerisinde hiçbir kimyasal madde olmaz. Bu sebeple insan sağlığı için uygundur. Hijyenik ortamda üretilmişlerdir. Banyo ve mutfak gibi suya maruz kalabileceği odalarda da güvenle kullanılabilirler. Yanmaz özelliği sayesinde evinizi çok daha güvenli bir yaşam alanına çevirir.

Pvc Duvar Paneli Beyaz

Modern ve temiz görüntüsü ile pvc panellerin en çok tercih edilen modellerinden biri beyaz renklilerdir. Duvar panelleri üzerinde kir ve toz tutmaz, bakteri oluşumu olmaz. Sağlığa uygun ve her zaman temiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Evinizin dekorasyonunu tamamlayıcı görev görürler. İster tek bir duvarda isterseniz de birden fazla duvarda uygulama yapabilirsiniz. Ses yalıtımı sayesinde dışarıdan gelen sesler yüzde elli oranında azalır ve daha huzurlu bir yaşam alanınız olur.

Apartman veya müstakil fark etmeksizin her türlü binaya uygulanması kolaydır. Söküm aşaması da kolay olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.