x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Renkli Duvar Paneli

Renkli Duvar Paneli

29.02.2024

Renkli duvar paneli, kolayca şekil verilip kalıba dökülebilen, esnek, hafif ve güçlü bir malzemedir. Strafor bardak, tabak ve diğer ürünlerin yapımında da kullanılan bir plastik türü olan polistirenden yapılmıştır. Malzemenin yalıtım, inşaat, paketleme ve hatta bina mobilyalarında ahşabın yerini alması gibi birçok kullanımı vardır. Renkli duvar paneli farklı renk seçenekleri halinde karşımıza çıkan yaşam alanlarına fark katan tasarımlardır.

Renkli duvar paneli, binaların dış veya iç duvarlarını kaplayarak esas olarak yalıtım amaçlı kullanılır. Dış duvarlara vida veya çivi kullanılarak kolayca monte edilebilir. Yaz aylarında evin içindeki sıcaklığı serin, kış aylarında ise sıcak tutmaya yardımcı olur. Bu, özellikle yıl boyunca sıcaklıkların büyük ölçüde dalgalandığı yerlerde yaşıyorsanız yararlı olabilir.

Renkli Duvar Paneli Modelleri

Renkli duvar paneli modellerinin, evinizin veya apartmanınızın dışındaki trafiğin neden olduğu gürültü kirliliğini azaltmaya yardımcı olabileceğini de unutmamak önemlidir. Su yalıtımına gerek olmadığını düşünebilirsiniz çünkü su geçirmezsiniz. Renkli duvar paneli, genleşmiş polistirenden yapılmış bir yapı malzemesi türüdür. Düşük maliyet ve hafiflik gibi nakliye maliyetini azaltabilecek birçok avantajı vardır. Strafor duvar panelinin montajı çok kolaydır. Bu da zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

Renkli duvar paneli modelleri kışın ısı kaybını ve yazın ısı kazanımını büyük ölçüde azaltacak yüksek ısı yalıtım özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda iyi akustik yalıtım performansına sahiptir. Bu özellik, binaların enerji verimliliğini ve konfor düzeyini artırır. Bu tasarımlar sadece çevre dostu değil, aynı zamanda geri dönüştürülebilir. Bu da kirliliği azaltır ve geri dönüşüm süreçleri sırasında enerji tüketiminin yanı sıra kaynakları da korur.

Renkli Duvar Paneli Fiyatları Ne Kadar?

Renkli duvar paneli fiyatları bu tarz ürünlerin üretim ve kullanım özelliğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Renkli duvar paneli, bir binanın iç ve dış mekanlarında kullanılabilen mimari bir özelliktir. Bu tip duvar panelinin temel amacı, iç mekanınızın görünümünü iyileştirerek evinize görsel çekicilik katmaktır. Doğru malzeme türünü seçerseniz, ahşap desenli bir duvar panelinin görünümü oldukça muhteşem olabilir. Renkli duvar paneli tercihini isabetli bir şekilde yapmak, yaşam alanlarınıza estetik bir görsellik katmanıza destek olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.