x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Renkli Strafor Duvar Paneli

Renkli Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

 

Renkli strafor duvar paneli ev içi dekorasyonlarda sıklıkla tercih edilen modellerden biridir. Klasik düz renk strafor paneller olduğu gibi tek bir panelde farklı renkler barındıran strafor panelleri de vardır.

Genellikle tuğla desenli modellerde tercih edilen renkli strafor duvar paneli modern görünüşü ile ortama farklı bir hava katar. Oturma odasından çocuk odasına kadar farklı alanlarda uygulanmaya uygundur.

Ev duvarları beyaz ağırlıklı olan bir evde tek bir duvarı renkli strafor duvar paneli ile kaplarsanız hem farklı hem de göze hitap eden bir görüntü elde etmiş olursunuz.

Isı ve ses yalıtımı yapan strafor paneller ev içi ısıyı dengeler ve ortam sıcaklığını koruduğundan bu faturalarınıza da olumlu yönde etkiler.

Renkli Strafor Fiyatları

Renkli strafor duvar paneli uygulama alanı ve hangi modeli tercih ettiğinize göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Gerçek duvar örme işlemine göre oldukça uygun fiyatlardır.

Özel yapıştırıcı ile uygulandığından tadilat gerekmez ve uygulanışı pratiktir. Renkli strafor duvar paneli özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Isı ve ses yalıtımlıdır.
  • Temiz olmak kaydıyla her zemine uygulanabilir.
  • Su geçirmezdir.
  • Darbelere karşı dayanıklıdır.
  • İzolasyon özelliği zamanla azalış göstermez.
  • İsteğe göre boyanabilir.

Birçok farklı model ve renk çeşidine sahip olan renkli strafor duvar paneli su geçirmez olduğu için mutfak ve banyoda da kullanılabilir.

Binaların iç ve dış cephelerinde de strafor paneller oldukça fazla kullanılan ürünlerdir.

Renkli Strafor Duvar Paneli Fiyatları

 

Kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar ile renkli strafor duvar paneli duvar inşaatı yerine daha çok tercih edilir olmuştur. Evinizde tadilat yapmak istediğinizde öncelikle duvar yıkılması, sonra yeniden inşa edilmesi gibi hem etrafı kirletecek hem de zaman alacak işler ortaya çıkar.

Strafor panel satın aldığınızda her türlü yüzeye rahatça uygulayabilirsiniz. Uygulamadan önce pürüzsüz olan yüzeyi nemli bir bezle temizlemeniz daha iyi olur. Duvara yapıştırdıktan sonra kısa sürede yapışkanı kuru ve hemen kullanmaya başlarsınız. Modellerine göre strafor panelleri şunlardır:

  • Tuğla desenli paneller
  • Doğal taş desenli paneller
  • Ahşap desenli paneller
  • Görsel uygulamalı paneller
  • Üç boyutlu paneller

 

 

Renkli Strafor Duvar Kaplama

Uygulanışı oldukça pratik olan renkli strafor duvar paneli kalınlığı 2cm standart boyutundadır. Tek bir panelin ölçüsü alana göre 100x50 ya da 120x50 olabilir. Paneller isteğe göre yan yana ya da alt alta sıralanabilirler.

Bir panelin ağırlığı yaklaşık 300 gramdır. Panellerin ham maddesi strafordur. Beton harcı ile şekil verilip kurutulduktan sonra renk verilir. Renkli strafor duvar paneli hoş görüntüsü ile olumlu dönüşler alan ürünlerden biridir.

Evden başka ofis, okul, kafe, hastane ve pek çok başka alanda da strafor panel uygulaması yapılabilir.

 

Renkli Strafor Duvar Paneli Uygulama

Strafor duvar panelleri hem iç mekan hem de dış mekan için uyumlu ürünlerdir. Su geçirmez özelliğe sahip olduklarından dolayı bina dışlarına koruma amaçlı da kullanılabilirler. Ahşap desenli modeller binaya organik bir hava verirken birbirinden güzel renklerle daha temiz bir görüntü sağlar.

Görsel uygulamalı strafor paneller istediğiniz görsel resim ile uygulanabilir. Çocuk odası ya da bebek odası için en çok bu modeller tercih edilir. Su geçirmez özelliği banyo ve mutfak odalarında da kullanılabilmesini sağlar. Yanmaz özelliği ile çocuk odalarında kullanılması güvenlidir.

Strafor duvar paneli hakkında bilgi almak için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.