x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Resimli Strafor Duvar Paneli

Resimli Strafor Duvar Paneli

31.01.2024

Eğer siz de strafor duvar paneli kaplamanızı sadece yalıtım için değil aynı zamanda bir tablo gibi kullanmak istiyorsanız resimli strafor duvar paneli tam size göre. Strafor duvar panelleri genel olarak ısı ve ses yalıtımı olarak kullanılır. Fakat son zamanlarda taş, ahşap ve mermer desenli straforlar ile mekanlara canlılık katma amaçlı da kullanılmaya başlamıştır. Bu desenlere başka bir alternatif olarak ise resimli duvar panelleri üretilmiştir. Çünkü straforların üzerine tablo veya çerçeve asmak pek sağlıklı değildir. Resimli strafor duvar panelleri sayesinde ise duvarınız hem yalıtım sağlar hem de büyük bir tablo görevi görerek mekanınıza canlılık katar. Dekorasyon olarak ofis, kafe, market ve mağazalarda bolca kullanılmaktadır. Hangi mekânın ne amaçla kullanıldığına bağlı olarak sizlerin de istekleri doğrultusunda resmi belirlemekteyiz.

Resimli strafor duvar paneli sadece işyerleri, market, kafe veya mağazalarda değil ayrıca evlerde de kullanılmaktadır. Eğer siz de duvar kağıdını çok kaliteli bulmuyor ve dekorasyonun aynı zamanda yalıtım da sağlamasını istiyorsanız gönül rahatlığı ile bu panelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca elimizde bulunan resimler dışında sizlerin de istekleri doğrultusunda panelin üstüne baskı yapabilmekteyiz. Genel olarak kullanılan resimler ise deniz ve dağ manzarası, atlar veya sokak manzaralarıdır. Eğer kafanızda farklı bir fikir var ise ve duvarınızı tamamen kaplatmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Bunun için duvar ölçülerini vermeniz ve resmin yüksek kalitede kopyasını bize göndermeniz yeterli olacaktır.

Kaliteli Resimli Strafor Duvar Paneli

Resimli strafor duvar paneli sadece dekorasyon olarak kullanılmadığı için kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Yani tablo gibi kullanıldığı için kaliteden asla ödün verilmez. Duvar kağıdına göre daha gerçekçi bir dekordur. Kolay kolay bozulmaz, darbelere karşı dayanıklıdır. Kolay kolay alev almaz. Panellere özel baskı ile resimler basılmıştır, kolay kolay renkleri akmaz veya solmaz.

Paneller arası boşluk bırakılmadığı sürece resim birbirini tamamlayacak şekilde bir bütün olarak görünür. Ayrıca maliyetsiz gayet kolay bir montajı vardır. Duvarın ölçüleri dahilinde önceden ayarlanmış olabilir veya o an resmi bozmayacak şekilde kesilerek duvara uygun ayarlanabilir. Siz de evlerinize renk katmak için resimli strafor duvar panellerimizden sipariş verebilirsiniz.

Strafor duvar paneli ile ilgili daha detaylı bilgi için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.