x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Rustik Strafor Duvar Paneli

Rustik Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Günümüzde sıklıkla tercih edilmeye başlanan duvar panellerinin birçok yeni modeli çıkmıştır rüstik strafor duvar paneli bunlardan biridir. Bu modeller yapıldığı alanlara göre tercih edilirken. Müşteri isteği üzerine renk ve model üzerindeki bazı değişikliklere izin verilmektedir. Rustik strafor duvar paneli ürünlerin son zamanların favori ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tercih edilen diğer duvar panelleri modellerine örnek vermemiz gerekir ise bunlardan en popüler olanı doğal taş ve doğal ahşap görünümü olmaktadır. Rustik strafor duvar paneli modelleri 3D görünüme sahip duvar paneli modelidir. Bu duvar paneli modeli 3d olarak gözükmesinin sebebi çıkıntılara sahip olarak gerçek bir dokunuş hissiyatı vermektedir.

Rustik Strafor Duvar Paneli Kullanım Alanları

Rustik strafor duvar paneli kullanım alanları genel olarak dış cephe ve tavanlardır iç cephe olarak kullanılan alanları daha çok işyerleri ve müstakil evlerdir. En çok tercih edilen modellerinin başında tuğla modeli gelmektedir.

Bu model duvar panelleri için oldukça popüler ve en çok tercih edilen rustik strafor duvar paneli modelidir. Yapısı gereği gerçek bir tuğla duvar görünümü vermektedir. İçerisine işlenen tuğla modeli ile tuğlalar arasına yapılan derinleştirme işlemi ile 3D hava verilmektedir.

Rustik Strafor Duvar Paneli Uygulamaları

Günümüz koşullarında rustik strafor duvar paneli ürünlerin sıklıkla uygulandıklarını ifade etmek mümkün olmaktadır. Tuğla modelinin en çok tercih edilen rengi doğal tuğla rengidir ama değişik hava katmak isteyenler için gri,  beyaz tonlar ile karıştırılmış, tuğlaların renk renk boyalar ile değiştirilmiş modelleri de oldukça şık ve tarz olmuştur. Bunların dışında tuğla görünümünden hoşlanmayanlar içinde oldukça çok duvar paneli seçeneği vardır bunlar.

Ahşap görünümlü panel modeli veya doğal taş görünümlü panel gibi, diğer seçeneklere bakmadan karar vermeyin! Rustik strafor duvar paneli işlemi sırasında inşaat hafriyatı çıkmaz genellikle montajları özel yapıştırıcılar veya inşaat silikonları ile kolay bir şekilde olmaktadır.

Yaptığımız cephe montajlarına dış cephe montajları da dahil olmaktadır çünkü strafor duvar panelleri yapısı itibari ile küf, nem veya su geçirme gibi durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Firmamız rüstik strafor duvar paneli uygulaması konusunda mükemmel bir hizmetin adresim konumda yer almaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.