x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama

Strafor Duvar Kaplama

01.02.2024

Strafor duvar kaplama birçok avantajı ile son yıllarda en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Hem dekorasyon amacıyla hem de yalıtım amacıyla kullanılabilirler. Farklı model ve desenleriyle en son moda ürünler uygun fiyatlara satın alınabilir.

Ses ve ısı yalıtımı sağladığı için iç mekanlarda ve dış mekanlarda da kullanılabilen strafor duvar kaplama modelleri şunlardır:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Üç boyutlu strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Her modelin kalitesi aynıdır ve desene göre fiyat değişimi olabilir. Özel yapıştırıcı ile uygulanan strafor duvar kaplama çeşitlerinin yanı sıra kendinden yapışkanlı modeller de vardır.

Strafor Duvar Kaplama Nasıl Yapılır

Strafor panel uygulaması oldukça pratik ve kolaydır. Bu sebeple kendiniz uygulayabilirsiniz. Strafor duvar kaplama öncesi kaplama yapacağınız yüzeyin temiz ve pürüzsüz olmasına dikkat etmelisiniz.

Daha sonra ters çevirip özel yapıştırıcı silikonu sürdükten sonra tek bir paneli alan uyguluyoruz. Sonraki panelleri ilk koyduğunuz panelin hizasında diziyoruz. Strafor duvar kaplama yapıştırıcı kuruduktan sonra uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Yapısı itibariyle gözeneklere sahiptir ve hava geçirir. Bu sebeple asla koku ya da küf yapmaz. Su geçirmez olduğundan dolayı duvarlarda rutubet oluşumunu da önler. Strafor duvar kaplama panelleri aynı zamanda alev almazdır ve yangına karşı koruması vardır.

Strafor Duvar Kaplama Isı Yalıtımı

Strafor panellerin en avantajlı özelliklerinden biri ısı yalıtımı sağlamasıdır. Strafor duvar kaplama panelleri ısı yalıtımı sayesinde kışın evin içindeki sıcaklığı korur ve yazın da ortamın serin olmasını sağlar.

Dış cephelere uygulanan strafor duvar kaplama modelleri de binaları aşırı sıcaklardan koruyarak yapısının sağlam durmasına yardımcı olur. Kışın yağan yağmurlar ve kar su geçirmez panellere hiçbir etki etmez.

Uygulanışı kolay olan strafor panellerin yer değiştirmesi de kolaydır. Taşınma durumlarında kolaylıkla yeniden kullanılabilirler. Darbelere dayanıklı olduğu için çökme ya da yırtılma yapmazlar.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.