x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama Ankara

Strafor Duvar Kaplama Ankara

01.02.2024

Strafor duvar kaplama Ankara ilinde hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanıma uygun olan dekorasyon ya da izolasyon amaçlı kullanılabilen bir üründür. Isı ve ses yalıtımı ile uygulandıkları alanı daha konforlu bir hale getirirler. Her tarza uygun olacak şekilde birçok farklı modeli vardır:

  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Görsel baskılı modeller müşterinin isteğine göre diledikleri resim baskısı olabilir. Ham maddesi strafordur ve tamamen organik yapıdadır. Bu sebeple çocuk ya da bebek odalarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Temizliği oldukça kolay olan kullanışlı ürünlerdir.

Strafor Duvar Kaplama Nasıl Boyanır

Strafor duvar panelleri isteğe göre kendinden renkli, desenli ya da düz beyaz renkte tercih edilebilirler. Beton görünümlü strafor paneller de oldukça popüler olan ürünlerdir. Üzerinde herhangi bir renk olmadığı için değişiklik istediğinizde dilediğiniz renge kolayca boyayabilirsiniz. Strafor duvar kaplama Ankara ili için sipariş vermek istediğinizde web sitesinden online sipariş oluşturmanız yeterlidir.

Strafor panellerin ölçüsü 100x50 ya da 120x50 olarak farklılık gösterebilir. Uygulama yapacağınız alana kaç adet panel sığacağına göre toplu olarak sipariş verebilirsiniz. Uygulaması özel silikon yapışkanı ile yapılır.

Özel yapışkanı sürdükten sonra duvara direkt olarak monte edebilirsiniz. Kuruması hızlı olur ve uzun yıllar dayanıklı olacak şekilde sağlamdır.

Strafor Duvar Kaplama Satın Al

Strafor paneller son yılların en popüler ürünlerinden biri olmuştur. Kullanışlı yapısı ve birçok avantajı ile normal duvar inşaatına göre daha az maliyetlidir. Uygun fiyat seçenekleri ile izolasyon amaçlı kullanabilirsiniz.

Dayanıklı yapısı ile izolasyon özelliğini yıllar içerisinde kaybetmez. Renkleri ve desenleri uzun süre ilk günkü kadar canlı kalır. Demonte edilmesi kolay olduğu için taşınma durumlarında ürüne herhangi bir zarar gelmeden tekrar uygulamasını yapabilirsiniz.

Yanmaz özelliği ile ev ortamı için oldukça güvenlidir. Su geçirmez özelliği sayesinde mutfak ve banyoda da kullanılabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.