x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama Dayanıklı Mı?

Strafor Duvar Kaplama Dayanıklı Mı?

02.02.2024

Strafor duvar kaplama dayanıklı mı konusu ürünü ilk kez kullanacak olan kişiler için merak konusudur. Ham maddesi strafor olan duvar panelleri beton harcı ile şekillendirilir.

Strafor panelleri uzun süre dayanıklı ürünlerdir ve hem suya hem de darbelere karşı sağlamdırlar. Hafif bir yapıya sahip olmalarına rağmen uzun yıllar boyunca aynı verim alınarak kullanılabilirler.

Ev dekorasyonunuza göre aşağıdaki strafor duvar paneli modellerinden dilediğinizi sipariş verebilirsiniz:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller

Dış cepheye uygun olan strafor panellerin çini baskılı modelleri de oldukça fazla beğenilen ürünlerdir. Strafor paneller ısı yalıtımı yaparlar.

Strafor Duvar Kaplama Koçtaş

Strafor paneller tamamen doğal bir görüntü sunarlar ve göze hoş gelecek şekilde bir bütün oluşturan desenleri vardır. Strafor duvar kaplama dayanıklı mı sorusu ürünü kullanmaya başladıktan sonra kullanıcıların tam onayını almış bir konudur.

Birbiriyle bütün oluşturan modern desenler sayesinde evinizin havası değişir. Üç boyutlu modelleri seçerek küçük bir odayı daha derinliğe sahip bir hale getirebilirsiniz. Strafor panelleri satın alırken uygulama yapmak istediğiniz odanın m2 hesaplamasını yaparak kaç adet panel gerekeceğini bulursunuz.

Uygun fiyat seçeneklerine sahip strafor panel modelleri her bütçeye uygundur. Evinizi ekonomik bir şekilde güzelleştirir ve daha kaliteli bir yaşam alanı sunar.

Strafor Duvar Kaplama Fiyatları

Her bütçeye uygun şekilde fiyatlara sahip olan strafor paneller uzun yıllar kullanılabildiği için ekonomik ürünlerdir. Gerçek duvar inşaatı yapmak isterseniz strafor panellerden çok daha fazla maliyetli olur.

Ham maddesi strafor olan paneller tamamen organiktir ve içerisinde hiçbir kimyasal taşımazlar. İnsan sağlığına uygun olarak üretilmişlerdir. Kimyasal madde taşımadığı için bakteri de oluşturmazlar.

Çocuklarınız ile birlikte evinizde güven içerisinde strafor panelleri kullanabilirsiniz. Yanmaz özelliği ile mutfak gibi alanlarda da kullanımı uygundur. Her zevke hitap eden onlarca farklı desene sahip bir üründür.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.