x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama İzmir

Strafor Duvar Kaplama İzmir

31.01.2024

Yüksek ısı yalıtımı sağlayan ve duvarlarınızı daha dekoratif gösteren çeşit çeşit kaplamaları, strafor duvar kaplama İzmir şubemize gelip görebilirsiniz. Strafor duvar kaplama hem ısı yalıtımı sağlayarak yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur hem de dekoratif desen seçenekleri ile mekanlarınıza farklı bir hava katar. Genel olarak taş, tuğla, ahşap ve mermer desenlerimiz mevcuttur. Fakat bunların dışında özel dekoratif tasarımlar da yapmaktayız.

Boyutları eni 50 cm boyu 100 cm, kalınlığı ise 2 cm’dir. Yumuşak ve esnek dokusu ile kolayca monte edilir. Kolay kolay yanmaz ve suya karşı dayanıklıdır. Pratik montajı sayesinde kolayca monte edilir. Kendi özel yapıştırıcısı veya alçı ile duvara monte edilebilir. Strafor duvar paneli modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

Strafor duvar kaplama İzmir şubemiz özellikle İzmir ve çevresinde bulunan müşterilerimize özel hizmet sunmaktadır. Rüzgârı, soğuğu ve nemi kolay kolay geçirmemesi ile İzmir ve civarında bulunan ev, işyeri, ofis, mağaza ve kafelerde kullanılabilir.

Hem dekorasyon hem de yalıtım amaçlı kullanılan kaplamalar, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup kolay kolay zarar görmezler. Duvarın da darbe almasını önlerler. Çeşitlerine göre fiyatlar değişmekte olup, uygun fiyat seçeneklerimiz mevcuttur.

Firmamıza gelip bize danışmanız halinde evleriniz veya işyerleriniz için kullanımına uygun, duvarın boyutlarına ve ortamın ışık oranına uygun desen seçimi yapabilmekteyiz. Evleriniz için ortamı daraltmayacak, en çok soğuk veya rüzgâr alan duvarınızı dekoratif desenlerle kaplıyoruz.

İşyerleriniz için de aynı işlem mümkün. Bunun haricinde işyeriniz, uygun daha dekoratif ferah seçenekler ile kaplıyoruz. Özellikle işyerlerinde ses yalıtımı daha büyük bir önem arz ettiğinden görselliğin yanı sıra ses yalıtımı da sağlanıyor.

Kaliteli Strafor Duvar Kaplama

Strafor duvar kaplama İzmir şubemiz hem cebe uygun hem de kaliteden ödün vermeyen malzeme satışı yapmaktadır. Kaplamalar kolay kolay bozulmaz, rengi solmaz veya duvardan sökülmezler. Ağır darbe almadıkları müddetçe bozulmazlar. Su ve nemden kolayca etkilenmez, yangına karşı dayanıklıdır. Yüksek ısı yalıtımı sayesinde kışın içeriyi ılık yazın ise serin tutar.

Siz de uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli yalıtım malzemeleri ile duvarlarınızı kaplamak ve ortama farklı bir hava katmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. İzmir ve çevresi için kolay montaj ve ulaştırma imkanları ile hızlı ve rahat bir şekilde duvar kaplama işlemleriniz geçekleştirilmektedir.

Strafor duvar kaplama ürünlerimizi detaylı bir şekilde incelemek için https://www.dekorcum.com/kategori/strafor-duvar-paneli linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.