x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama Nasıl Yapılır?

Strafor Duvar Kaplama Nasıl Yapılır?

01.02.2024

Strafor duvar kaplama nasıl yapılır konusunda birkaç basit adım izlemeniz yeterli olur. Öncelikle uygulamak istediğiniz alanı belirleyerek yeterli sayıda strafor paneli sipariş etmeniz gerekir. Strafor panellerin uygulanışı daha sonra şu şekilde devam eder:

  • Tek bir paneli elinize alarak arka tarafını çevirip silikon yapıştırıcıyı eşit şekilde yayın.
  • Duvarda uygulamak istediğiniz alana yapışkanlı kısmı dikkatlice yapıştırın.
  • Geriye kalan strafor panelleri ilk yerleştirdiğiniz panelin hizasında yapıştırmaya devam edin.

Özel silikon yapıştırıcılar kısa zamanda kurur ve strafor panelleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı modeller kendinden yapışkanlı özelliğe sahiptir. Koruyucuyu söktükten sonra direkt olarak duvara uygulamasını yapabilirsiniz. Nemli bir bezle temizlemeniz yeterli olur.

Strafor Duvar Kaplama Fiyatları

Strafor duvar panelleri onlarca farklı çeşit modele ve desene sahiptirler. Tuğla desenli, doğal taş desenli, mermer desenli, ahşap desenli modeller en çok uygulanan çeşitlerdendir. Kendinden desenli modeller haricinde özel görsel baskılı modeller de mevcuttur. Strafor duvar kaplama nasıl yapılır uygulanışı iç mekan ve dış mekanlar için aynıdır.

Su geçirmez özelliğe sahip olduğundan dolayı dış mekanlar için de özel yapıştırıcı ile uygulanır ve mevsimsel koşullardan etkilenmezler. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı olduğu için zamanla renk solması ya da yapı bozulması gibi durumlar yaşanmaz. Strafor panellerin fiyatları seçtiğiniz modele ve adet sayısına göre farklılık gösterir. Uygun fiyatlı modeller ile evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Strafor Duvar Kaplaması

Ev ya da iş yeri duvarları için uygun fiyatlarla şık dekorasyonlar yapabilirsiniz. Strafor duvar panelleri günümüzde klasik duvar inşaatından daha fazla tercih edilir çünkü uygulanışı kolaydır ve avantajları çoktur.

Ses ve ısı yalıtımı sayesinde apartman dairelerinde genellikle sıkça rastlanan komşulardan ses gelme olayı yarı yarıya azalmış olur. Kış aylarında ısının içeride kalmasına yardımcı olur. Su geçirmez olduğundan evde rutubet oluşumunu engeller.

İş yerleri için modern ve şık tasarımlar ile çalışma alanlarını ferahlatır ve verimi arttırır. Dilediğiniz modeli kolayca uygulayabilirsiniz.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.