x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama Paneli Ahşap Desen

Strafor Duvar Kaplama Paneli Ahşap Desen

01.02.2024

Dağ evleri, çoğu insanın doğa ile beraber olmak istemesiyle tasarlanmış ahşap desenlerin ve malzemelerinin kullanıldığı özel alanlar. Sizlerde bu dağ esintisini evlerinizde yaşamak istiyorsanız tek yapmanız gereken strafor duvar kaplama paneli ahşap desen türünde bir panel tercih etmek. Tüm duvarlarınızı bu panelle kaplamak pek hoş bir görüntü yaratmayabilir. O yüzden firmamızın sizlere önerisi odanızın tek veya iki duvarını kaplamanız.

Ya da hobi odanızı, enstrümanlarınızın bulunduğu odayı daha hoş vakit geçirmek için strafor duvar kaplama paneli ahşap desenseçeneğini kullanabilirsiniz. Firmamız birçok desen ve boyutta duvar paneli üretmektedir. Ancak her kullanıcının duvar türüne ve boyutuna göre sunacağımız desenler farklı olabilmektedir. Strafor duvar kaplama paneli ahşap desen olan bir panel tercih edecekseniz odanızın aydınlatma sistemlerini de bu ortama uydurmalısınız.

Desenli Duvar Kaplama Paneli

Firmamız sadece ahşap desenli değil, mermer desenli, üç boyutlu ve tuğla görünümlü birçok paneli kullanımınıza sunmuştur. Desenli duvar kaplama paneli birçok kullanıcının zevkine göre tasarlanmış, her zevkten insana hitap etmek için çeşitliliği fazla tutulmuştur. Desenli duvar kaplama paneli açık ve koyu temalarla evinizin herhangi bir köşesi için firmamız tarafından kullanıma uygun bir şekilde üretilmektedir.

Kurulumunu kendi başınıza bile yapabileceğiniz bu hafif paneller, güçlü bir strafor yapıştırıcısı ile duvara direkt olarak yapıştırılmaktadır. Genellikle dikdörtgen ve kare şekillerle üretilen desenli duvar kaplama paneli, üst üste ve yan yana birleştirilerek duvarınızın şeklini almaktadır. Strafor duvar kaplama paneli ahşap desen ürünleri günümüz koşullarında sıklıkla tercih ediliyor.

Ahşap Desenli Duvar Paneli

Doğanın içinde bir dağ evinde yaşamak isteyen ya da ahşap görünümünden oldukça hoşlanan kullanıcılarımız için firmamız ahşap desenli duvar paneli ürünlerini üretmeye başladı. Ahşap desenli duvar paneli çeşidinin çok tercih edilmesinin sebebi her türlü odaya uyum sağlayabilmesidir. Televizyon ünitelerinin arkasındaki duvara, meditasyon yaptığınız odanızın bir duvarına ve dilediğiniz her yere bu duvar panellerini yapıştırabilirsiniz.

Koyu ve açık ahşap desenli duvar paneliüretimi bizim firmamızda mevcuttur. Dilediğiniz alanda kullanabileceğiniz bu duvar panelleri, uygun aydınlatmalarla evinize farklı bir hava katacak. Ailecek yapacağınız kitap okuma saatlerini daha çok huzurlu hissettirecek, çocuklarınıza unutulmaz hatıralar bırakabilecekseniz. Strafor duvar kaplama paneli ahşap desen kaplama ürünleri oldukça favori ürünler olarak karşımıza çıkıyor!

Strafor duvar kaplama paneli ahşap desen ürünlerimiz hakkında fiyat bilgisi almak için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.