x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Kaplama Ürünleri

Strafor Duvar Kaplama Ürünleri

01.02.2024

Strafor duvar kaplama ürünleri en son trendlere uygun olarak hazırlanan ve dekorasyon amaçlı kullanılan ürünlerdir. Duvar tadilatı hem çok zaman alan hem de yüksek masraflara sebep olan bir uygulama olduğu için hazır olarak uygulayabileceğiniz strafor paneller daha avantajlıdır.

Pek çok kullanım alanına sahip olan strafor duvar kaplama ürünleri şu mekanlarda uygulanabilir:

  • Ev
  • Ofis
  • Bina dış cepheleri
  • Okul, hastane gibi kamusal alanlar
  • Balkon, teras gibi dış mekanlar

Isı yalıtımı ve su geçirmez özelliği sayesinde her mekana uyum sağlayabilen strafor duvar kaplama ürünleri uygun fiyatlara ulaşabileceğiniz onlarca farklı modele sahiptir. Modern ve şık tasarımlar ile yaşam alanınızı güzelleştirirler.

Dış Cephe Strafor Panel

İç mekan kullanımı büyük avantajlara sahip olan strafor duvar kaplama ürünleri dış mekanlara da uygun ürünlerdir. Bina dış cephe kaplamalarında oldukça popüler kullanıma sahiptirler.

Bina cepheleri full olarak da kaplanabilir ya da sadece giriş kısımlarında da kullanılabilir. Su geçirmez ve ısı yalıtımı yaptıkları için binanın yapısını da korurlar. Strafor duvar kaplama ürünleri uzun yıllar dayanıklı tasarımlardır ve yağmura, kara karşı yapısında bozulma olmaz. Renkleri solmaz ve desenleri zamanla yıpranmaz.

Kolay taşınabilir olduğu için taşınma durumlarında hızlı bir şekilde yer değiştirebilirler. Strafor duvar kaplama ürünleri sizin için en uygun seçeneklerle Dekorcum web sitesinden online olarak sipariş edilebilir.

İç Cephe Strafor Panel

Ofis ya da ev her türlü iç mekana uyum sağlayan strafor duvar kaplama ürünleri küçük alanlarda bile harikalar yaratırlar. Ofisler için kullanılan her model alanı ferahlatır ve çalışma ortamını eğlenceli hale getirir.

Düz duvara bakarak çalışmaktansa birbirinden güzel desenlere sahip strafor duvar kaplama ürünleri iş yerindeki verimi de arttırır.

Eviniz için ister modern ister otantik bir hava yaratabileceğiniz ürünler kolay uygulaması ile tek bir günde evinizin havasını değiştirir. Nemli bir bezle silinerek de kolayca temizlenebilirler. Taşınma durumunda hızlı bir şekilde yer değiştirebilirler.

Strafor duvar kaplama ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için ->https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.