x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Panel

Strafor Duvar Panel

01.02.2024

Strafor duvar panel ham maddesi strafor olan bir üründür ve üzerine beton harcı dökülüp kurutmaya bırakılarak üretilir. Sonrasında isteğe göre üzerine çeşitli baskı desenler uygulanır.

Ev, iş yerleri, kafeler, restaurantlar gibi birçok alanda strafor duvar panel kullanımı oldukça artmıştır. Uygun fiyatlar ve şık görünümler insanları son yıllarda bu ürüne yöneltmiştir. Su geçirmeyen çeşitleri sayesinde banyo, mutfak gibi alanlara da kolaylıkla uygulanabilirler.

Evinize modern bir hava katmak için çeşitli desenlerinden sipariş verebileceğiniz strafor duvar panel ürünleri isteğe göre daha eski görünümlü, otantik bir hava da yaratabilirler.

Desenleri sayesinde evinizde ya da ofisinizde daha şık ve ferah bir ortam yaratmak için birebirdir.

Strafor Duvar Paneli En Ucuz

Her bütçeye uygun strafor duvar panel çeşitlerinin fiyatları kullanacağınız alana ve türe göre değişiklik gösterebilir. Evinize en uygun modeli ve dizaynı bulabilmek için web sitesinden katalog araması yapabilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz.

Strafor duvar panel çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Tuğla desenli duvar panelleri
  • Taş desenli duvar panelleri
  • Ahşap ve mermer desenli duvar panelleri
  • Resim baskılı duvar panelleri

Her evin ya da uygulamak istediğiniz alanın özelliklerine göre onlarca farklı çeşidi sitede bulabilirsiniz. Strafor duvar panel yıkıma gerek olmadığı için daha zahmetsiz ve hızlı bir şekilde kurulur ve en kısa sürede istediğiniz şık ortama kavuşmuş olursunuz.

Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Bütçenize en uygun strafor duvar panel fiyatları için Dekorcum sitesinden dilediğiniz zaman modelleri inceleyebilir ve yardım için müşteri temsilciliğini arayabilirsiniz. Klasik duvar boyalarında belirli bir zaman sonra oluşan deformeler strafor duvar panel uygulamalarında asla oluşmaz.

Temizlemesi oldukça kolay olan panelleri hafif ıslatılmış bezlerle silebilirsiniz ve kurulduğu ilk günkü gibi sağlam ve gösterişli olan paneller asla eskime yapmaz. Paneller kurulum sırasında herhangi bir inşaat işlemine gerek duyulmadığından kurulma aşamasında da kirliliğe ve ekstra işe sebep olmaz.

Strafor hammaddeli kalınlığı isteğe bağlı değişen yalıtım maddesine strafor duvar panel denir. Strafor duvar panel ev ve iş yerlerinde yalıtımın yanı sıra dekorasyon amacı ile de kullanılmaktadır. Ev veya iş yerimizi yazları sıcaktan kışları ise soğuktan korumak için yalıtım yaptırma işlemini seçebiliriz.

İşlevselliği ile bilinen strafor duvar panel ısı yalıtımı yanında ses yalıtımı da yapabilmektedir. Gürültülü ortamlarda çalışmak mecburiyetinde kalıyorsanız bu yalıtım biçimi tam size göre. Aynı zamanda darbelere karşı yapısıyla ezilme veya göçme durumlarının önüne geçer.

Strafor Duvar Panel Özellikleri

En çok tercih edilen yalıtım malzemesi olan strafor duvar panel çok kullanışlı özelliklere sahiptir. Birçok ev ve binalarda kolaylıkla uygulanabilir. Sağlam malzemesi ile uzun ömürlü izolasyon sağlar.

  • Strafor duvar panel uzun ömürlüdür.
  • Boyanabilir yapıdadır. Bu yüzden dekora müsaittir.
  • Uygulaması basittir. Özel yapıştırıcılarla yapıştırılabilir.
  • Yalnızca iç cephede değil dış cephede de yüksek performans gösterir.
  • Strafor duvar panel alev yürütmez hammaddeye sahiptir.
  • Güneş ışınlarına dayanıklı üretilmiştir.
  • Zehirli gazlar üretmez sağlığa zararı yoktur.
  • Geniş renk seçenekleri mevcuttur.

Görüldüğü üzere strafor duvar paneli ürünlerinin kullanım alanları ve kullanım özellikleri her zaman etkili bir düzeyde artış göstermektedir. Bu durum üretim teknolojilerinin bu alanda nitelikli bir düzeyde hizmet sunuyor olmasından da kaynaklanmaktadır.

Strafor Duvar Panel Uygulaması

Gayet kullanışlı ve uygulaması basit olan strafor duvar panel kısa zamanda kullanıma hazır hale getirilebilir. Uygulama yapacağınız duvarı veya yüzeyi seçtikten sonra uygulamaya başlayabilirsiniz. İhtiyacımız olan malzemeler silikon, metre, su terazisi ve maket bıçak.

  • Öncelikle strafor duvar panel uygulaması yapılacak duvar metre yardımı ile ölçülür. Duvar nem kaplamışsa temizlenmelidir.
  • İlk parçayı duvarın gerekli kısmına uygun şekilde kesmelisiniz.
  • Daha sonra bu parçaya hiza ile diğer parçaları yapıştıracaksınız.
  • İlk parçanın arka kısmına silikon sürdükten sonra yapıştırıyoruz.
  • Diğer parçaları su terazisi ile ölçerek düzgün biçimde duvarı kaplıyoruz.
  • Duvarın girintili çıkıntılı yerleri için maket bıçağı kullanarak gerekli parçayı oluşturabilirsiniz.
  • İşlemleri yüzey tam kaplanana kadar devam ettirmelisiniz. Tüm yüzey kaplandığında uygulama bitmiştir.

Duvarı strafor duvar panel ile kapladıktan sonra ister boyayarak isterseniz de panelin kendi rengi ve deseni ile kullanabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.