x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Panel Ölçüleri

Strafor Duvar Panel Ölçüleri

01.02.2024

Strafor duvar panel ölçüleri uygulamak istediğiniz alana göre değişiklik gösterebilir ve size özel ölçülendirilebilir. Klasik ölçüleri 120cmx50cmx2cm olarak düşünebiliriz fakat alanın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre ölçüler de değişebilir.

Ana maddesi strafor olan paneller ses ve ısı yalıtımı özelliğine sahiptir. Kışın evinizin daha çabuk ve kalıcı ısınmasına yardımcı olur ve dışarıdan gelen gürültüleri engeller. Strafor duvar panel belirlendikten sonra uygulaması oldukça hızlı ve kolaydır.

Uzman ekipler tarafından kurulumu gerçekleştirilen strafor duvar panel ölçüleri kusursuz şekilde uygulanarak istenilen görüntü elde edilir ve malzeme uzun süre dayanıklıdır. Banyo ve mutfak gibi alanlarda da su dolayısıyla deforme olmasından korkulmayarak rahatça uygulanabilir.

Strafor Duvar Paneli Uygulama

Evinize ya da iş yerinize istediğiniz modelde uygulayabileceğiniz strafor duvar panel ölçüleri uygulandıktan sonra birçok avantaja sahiptir. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

·Strafor duvar panel ölçüleri belirlendikten sonra uygulaması kolay ve hızlıdır.

·Klasik duvar örme ve boyama işlemine göre oldukça masrafsız ve zahmetsizdir.

·Temizliği oldukça kolaydır.

·Isı ve ses yalıtımı vardır.

·Darbelerden etkilenmez ve su geçirmez.

·İster duvar amaçlı ister de dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz.

Strafor duvar panel ölçüleri doğru şekilde ustalar tarafından alındıktan sonra hazırlığı en kısa sürede tamamlanır ve adrese teslim olarak uygulanır. İsteğe göre görsel baskı da kullanabilir ve evinize değişik bir hava katabilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Yorumları

Dilediğiniz modelde yaptığınız tercihler malzemesi fark etmeksizin kolayca uygulanır. Strafor duvar panel ölçüleri alındıktan sonra ustalar kurum için gelir fakat dilerseniz kendinizin de uygulayabileceği kadar kolaydır.

Ahşap tarzlar genellikle şehir hayatının sıkıcılığından kurtulmak ve otantik bir hava yakalamak için tercih edilir. Taş modeller evinize daha çok şıklık ve modernlik katar. Strafor duvar panel ölçüleriuygulanan alana göre oldukça kullanışlıdır.

Dekor amaçlı da kullanılabileceği gibi ısı ve ses yalıtımı sağladığından dilerseniz bütün bir duvarı da kaplatabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.