x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Ankara

Strafor Duvar Paneli Ankara

31.01.2024

Ankara ve çevre illerde bulunan müşterilerimiz için strafor duvar paneli Ankara şubemiz hizmetinizdedir. Kaliteli malzeme ve uygun fiyat seçenekleri ile iç ve dış mekân duvarlarınıza uygun strafor duvar panellerimiz mevcuttur. Çeşit çeşit desen seçenekleri ve yüksek yalıtım malzemeleri ile üretilmiş panellerimizle hem evlerinize renk katın hem de yaptığınız tasarrufun tadını çıkarın. Kafe, market, mağaza, iş yeri ve evler için uygun boyutlar ve desenlerimiz mevcuttur. Strafor duvar panelleri ile rahatça ortamın havasını değiştirebilir, sıkıldığınız evinize yeni bir hava katabilirsiniz.

Strafor duvar paneli Ankara şubemiz karasal iklim etkisinde bulunan Ankara ve çevre illerimize yüksek ısı yalıtımlı strafor duvar paneli satışı yapmaktadır. Rüzgârda ve don olaylarında içeriyi ılık tutan paneller, tavana döşemeniz halinde kış boyu çatınızda kalan karın soğukluğunu eve geçirmeyecektir. Isıyı ve sesi kolay kolay geçirmeyen malzemeden üretilen paneller kolay monte edilmektedir. Özel yapıştırıcısı veya alçı ile kolayca monte edebilir veya kaliteli ekip arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Strafor Duvar Panelinin Özellikleri

Yumuşak ve esnek dokusu sayesinde darbelere karşı dayanıklıdır ve duvarı da darbelere karşı korumaktadır. Su geçirmez ve kolay kolay tutuşmaz malzemeden üretilmiştir. Tercihe göre renkli veya beyaz renkte, desenli veya sade kabartmalar kullanabilirsiniz. En çok kullanılan desenler başta taş ve tuğla olmak üzere; ahşap, mermer, çiçek veya geometrik kabartmalardır. Ayrıca isteğe uygun resim baskısı da yapılabilmektedir.

Strafor duvar paneli Ankara şubemizde mekanınıza uygun desen ve renklerde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli malzemeleri bulabilirsiniz. Montaj için duvar ölçüsüne uygun rahatlıkla kesim yapabilirsiniz. Kesim esnasında paneller bozulmaz. Panellerdeki desenler tamamen birbirini tamamlayıcı şekildedir. Sonunda bir bütün gibi gerçek bir taş, tuğla veya ahşap döşeme görüntüsü vermektedir. Renkler hiçbir şekilde akmaz veya kolay kolay solmaz.

Ortamı kesinlikle daraltmaz. Açık renkler ile ortamı olduğundan daha geniş veya ferah gösterebilirsiniz. Sadece yalıtım amaçlı kullanılacaksa sade ve desen olmayan straforlar da tercih edilebilmektedir. Amacınıza uygun olarak yalıtım veya dekorasyon olarak panellerimizden denemek ve değişik seçenekler görmek için siz de firmamıza gelebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.