x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Bauhaus

Strafor Duvar Paneli Bauhaus

02.02.2024

Evinizin yalıtıma ihtiyacı varsa strafor duvar paneli bauhaus kullanarak yalıtım sağlayabilirsiniz. Yalıtım malzemeleri dışarıdaki düşük veya yüksek ısının evin veya çalışma alanının içine girmesini önler. Dışarıdaki iklimden izolasyon sağlar.

Strafor hammaddesi ile strafor duvar paneli bauhaus size en yüksek hizmeti verecektir. Dekoratif ve kolay uygulanabilir yapısı ile birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Strafor duvar paneli bauhaus ile hem ısı hem de ses yalıtımı sağlayarak konforlu bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Bauhaus Fiyatı

Çok amaçlılığı sayesinde strafor duvar paneli bauhaus dekoratif amaçlar için de seçilebilmektedir. Üstün ses ve ısı yalıtımının yanı sıra çok güzel dekorlar sağladığı da bir gerçektir. Seçilen model ve renklerde evinizde veya iş yerinizde güzel görüntüler elde edebilirsiniz. Strafor duvar paneli bauhaus fiyatları alınan metrekare ölçüleri oranınca değişmektedir. Metrekare oranı yükselirse fiyatta yükselecektir.

Az önce bahsettiğimiz strafor duvar paneli bauhaus desen ve renklere bağlı da fiyatının değişimi söz konusudur. Seçilen panellerin üzerindeki renk, doku ve desenlere göre fiyat belirlemesi yapılabilmektedir. Panellere ek olarak uygulama silikonunun da satılması söz konusu ise bu da fiyatı değiştirebilir. Strafor üzerine uygulanan 3d çizim ve desenler de bu fiyat değişimine dahildir.

Strafor Duvar Paneli Bauhaus Özellikleri

Yalıtım konusunda önemli bir yer tutan strafor duvar paneli bauhaus birçok iç dış mekân ve binada kullanılabilir. Kullanımı gayet basit olup yüksek performansa sahip ürünlerdir. Kullanıcıların en çok tercih ettiği yalıtım malzemelerinden biridir. Etkili özellikleri ile strafor duvar paneli bauhaus kullanıcılarını memnun etmeye devam etmektedir. İşte strafor duvar paneli bauhaus özellikleri

  • Strafor olan hammaddesi sayesinde ısı yalıtımı sağlar.
  • Isı yalıtımı yanında yapısı ve yoğun hacmi ile ses yalıtımı da sağlamaktadır.
  • Alev ilerletmeyen özelliktedir.
  • Birçok renk ve desene sahip olabilirler.
  • Uzun ömürlü malzemelerdir.
  • Yırtılmaya veya ezilmeye dayanıklıdır.
  • Güneş yanıklarına izin vermez.

Firmamız strafor duvar paneli ürünlerinin avantajlı bir şekilde temin edilmesi noktasında sizlere her zaman profesyonel çözümler sunmaktadır. Böylece firmamız profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmak noktasında etkili bir hizmetin de merkezinde yer almaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.