x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Boyama

Strafor Duvar Paneli Boyama

31.01.2024

Evinizdeki veya iş yerinizdeki strafor duvar paneli boyama işlemi, mekanınızın görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Firmamız bu hizmeti gerçekleştirirken sadece su bazlı akrilik veya lateks boya kullanmaktadır. Yağ bazlı veya diğer solvent bazlı boyalar tercih etmememizin sebebi strafora zarar verecek kimyasallardan kaçınmaktır. Strafor duvar paneli boyama işlemi ekibimiz tarafından kusursuz bir şekilde müşterilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleşmektedir. İster düz renklerle, ister doğal taş görünümü, isterseniz ahşap tonlarla doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Boyama İşlemi

Mekanda kusursuz bir etki yaratmak için ekibimiz yılların deneyiminden gelen bir ustalığa sahiptir. Uygulama öncesi yapılması gerekenler her zaman belirlidir. Strafor duvar paneli boyanırken uzman ekibimiz yüzeyin kusursuz görünmesini sağlayacak tüm işlemleri sırasıyla uygulamaktadır. Köpüğün hiçbir şekilde zarar görmediği, yüzeyde boya pürüzlerinin oluşmadığı temiz bir işçilik sağlanmaktadır. Yüzey boyası ne kadar pürüzsüz olursa, mekanınız o kadar kaliteli bir görünüm kazanacaktır. Aydınlık ve ferah bir estetik dekorasyon için, ekibimiz titizlikle çalışmakta, en ince ayrıntılarına kadar dikkat etmektedir. Boyama işlemi mekanın büyüklüğüne ve diğer çevresel etkenlere göre bir saat veya daha fazla sürebilir. Strafor duvar paneli boyama işlemi esnasında sağlık tedbirleri daima alınmaktadır.

Boyanın kusursuz bir görünüme kavuşabilmesi için öncelikle boyanın straforun tüm gözeneklerine nüfuz etmesi gerekmektedir. Uzun süre dayanıklılığını koruyan boyaları uygulamak firmamızın profesyonel iş anlayışı çerçevesinde gerçekleşir. Strafor duvar paneli boyama işlemi sonrasında temizliği ve bakımı son derece kolaydır. Yalnızca su ve sabunla yüzeyi nazikçe temizleyebilirsiniz. Boyanın renginde uzun süre kullanımdan sonra bile bozulma ve solma görülmemektedir. Ayrıca doğal taş duvar boyama uygulaması da müşterilerimiz tarafından çok tercih edilen fikirlerden biridir.

Strafor Duvar Paneli Özellikleri Nelerdir?

Genişletilmiş polistiren sert köpük olan strafor duvar paneli, doğal olarak beyaz ve pembe renklerde üretilmektedir. Strafor duvar paneli boyama için istediğiniz renklerde uygulama yapılabilir. Geniş renk yelpazesinden mekanınıza ve dekora en uygun renk seçim yapılır ve estetik anlamda şık bir görünüm elde edilir. Strafor duvar panelleri, eğimli çatılarda, çatı çıkıntılarında, iç duvarlarda, dolgu bloklarında, dış duvar kaplamalarında, bodrum zemin kaplamalarında, düz duvarlarda ve zemin kaplamalarında ısı yalıtımı için uygulanır. Aynı zamanda dış cephe pervazlarında da kullanılabilir. Binaların yanı sıra, özel inşaat mühendisliği yapıları ve ambalaj endüstrisi gibi birçok kullanım alanına sahiptir.

Dış cephe kaplaması veya mantolamada da kullanılan strafor, binaların her tarafını kaplar ve ısı yalıtımı sağlar. Isıtma ve soğutma maliyetini düşürür. Mantolama sistemi; beyaz veya karbonlu ısı yalıtım levhalarının yanı sıra yapıştırıcı, strafor duvar paneli boyama için dekoratif sıva çeşitleri ve montaj aksesuarlarını içerir. Strafor duvar paneli boyama veya mantolama hakkında daha fazla bilgi almak için strafor panel uygulamalarında ekibimiz yılların deneyimine sahiptir. Sektörde öncü faaliyetler yürüten firmamıza her zaman ulaşabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.