x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

31.01.2024

Teknoloji geliştikçe her işin bir kolaylığı ortaya çıkmaya başladı. Bizler de hayatımızın her alanında yeniliklerin getirdiği kolaylığa yer veriyoruz. Evimizde duvar boyaları yerine kullanılan strafor duvar paneli herkesin tercih ettiği büyük yeniliklerden biri. Çünkü duvar boyamak, badana yapmak hem zahmetli hem de masraflı ve uzun bir süreçti. Ancak duvar panelleri boya yapmanın uğraştırıcı ve sonrasında temizlik isteyen uygulamasından bizleri kurtarıyor.

Farklı doku ve tarzlarda strafor duvar paneli çeşitleri mevcut. Dolayısıyla evinizin içinde her alanda kullanabileceğiniz gibi evinizin dış cephesinde de uygulayabilirsiniz. Strafor malzemesi kullanılması her alana uyum sağlayabilen formda kalmasını sağlıyor.

Kolay montajı, pratikliği ve ergonomik yapısı ile bu teknoloji harikası ürün evinizde severek yer vereceğiniz bir yenilik olacak.

Strafor Duvar Paneli Modelleri

 

Taş desenlerden çiçekli motiflere kadar birçok çeşide sahip strafor duvar paneli modelleri Evinizin dilediğiniz köşesinde kendini gösterecek ve hemen uyum sağlayacaktır. Eşyalarınızı ortaya çıkaracak ve bütünlük sağlayacak, gören herkesin beğenisini kazanacaktır.

Özellikle kahve tonları ve tuğla desenlerinin kullanıldığı strafor duvar paneli modelleri her renkte ve desende karşımıza çıkmaktadır. Dekoratif bir görünüm sunan bu ürün, evinizin içinde ya da dışında rahatlıkla kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Strafor malzemeden üretilmesi hem hafif hem de yumuşak bir doku sağlamaktadır.

Duvar Panelleri Fiyatları

 

Strafor, kolay ulaşılan basit bir malzemedir. Dolayısıyla strafor duvar paneli uygun fiyatlarda satılmaktadır. Kaç metrekarelik alanda uygulanacağı ya da tercih edilen desenlere göre fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Ancak her durumda duvar boyamaktan çok da hesaplı olduğu bir gerçektir. Duvar panelleri fiyatlarıher bütçeye hitap edebilen bir değerdedir. Bu bakımdan zorlanmayacağınızın garantisini kolayca verebiliriz.

Duvar boyamak zahmetli bir iş olduğundan işçilik masrafı, satın alınacak boya malzemesi, fırçaları dolayısıyla ek birçok masraf gerektirir. Ancak duvar panelleri kolay uygulanışı ve az malzeme ihtiyacı ile ekonomiktir. Strafor duvar paneli çeşitleri her geçen gün çeşitliliğini arttırmaktadır!

Hesaplı olması, estetik görüntüsü ve pratik uygulaması ile evinizin her köşesinde kullanmak isteyeceğiniz duvar panelleri birçok desen ve motifleri ile de çeşitlilik sunuyor. Eğlenceli uygulaması ile de sizi keyiflendirecek bu ürünle evinizi bir sanatçı edasında baştan yaratabilirsiniz. Şık tasarımlar ve modern desenlerin etkisi altına gireceksiniz!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.