x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Dış Cephe

Strafor Duvar Paneli Dış Cephe

01.02.2024

Son zamanlarda ev ve iş yerlerine daha havalı ve şık bir görüntü kazandırmak, fazlaca önem verilen bir konu haline gelmiştir. Bulunduğunuz ortamlara dekoratif bir görüntü vermek için pahalı uygulamalara ihtiyacınız yok. Strafor duvar paneli dış cepheuygulaması ile evinizin duvarlarına, bahçe duvarlarınıza, kafenizin duvarlarına veya balkon duvarlarına farklı bir görüntü katabilirsiniz. 3 boyutlu görüntüsü ile doğal örülmüş taş veya tuğla duvarlardan farksız bir görüntü verecektir. Bina duvarları için de kullanılabilen strafor duvar paneli dış cepheuygulaması ısı ve ses yalıtımı sağlar. Ayrıca strafor duvar paneli dış cepheuygulaması yalıtımda kullanılan diğer maddelere göre duvara ağırlık yapmayarak, pratik bir şekilde uygulanır. Suya karşı dayanıklı olan strafor duvar paneli dış cephe uygulamasını yaz kış sorunsuz kullanabilirsiniz. Su ile temas ettiğinde herhangi bir şişme veya bozulma olmamaktadır.

Dış Cephe Strafor Duvar Paneli

Evlerimize, bahçemize veya iş yerlerimize dekoratif bir hava katma düşüncesi bizleri yoracak bir uygulama veya inşaat gerektiren durumlar ortaya çıkacak korkusunu getirebilir. Bu nedenle aklınızdaki pek çok fikri ertelemiş olabilirsiniz. Ancak duvarlarda yapacağınız bir değişikli tüm ortamın havasını değiştirecektir. Duvarlara uygulanacak en basit ve en şık sistem ise, strafor duvar paneli dış cephe uygulamasıdır. Panelin arka yüzeyine strafor yapıştırıcısı ya da elinizde varsa kalekim kullanarak duvara uygulayabilirsiniz. Düzgün ve doğru bir uygulama için strafor duvar paneli dış cephe uygulamasından önce zeminin duvar yüzeyindeki kir ve pürüzleri temizlemeniz oldukça önemlidir. Ayrıca ıslak zemin yapışkanlığı azaltacağı içinstrafor duvar paneli dış cephe uygulamasından önce zeminin kuru olduğundan emin olmalısınız. Yumuşak yapısı ile uygulayacağınız duvara göre kolayca şekillendirebilirsiniz.

Dış Cephe Duvar Paneli Fiyatı

Çeşitli ürün, renk ve tasarımlarda bulunan strafor duvar paneli dış cephe uygulaması ile hayal etiğiniz duvar dekoratifine ulaşabilirsiniz. Kendi zevklerinize göre seçeceğiniz dış cephe panellerinden kaplamak istediğiniz duvar boyutlarına görestrafor duvar paneli dış cephe fiyatları da değişecektir. Ürünün modeli, ölçüsü, kullanılacak alan, tasarım ve birçok özellikler de fiyatları da etkilemektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.