x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Düz

Strafor Duvar Paneli Düz

01.02.2024

Strafor duvar paneli düz klasik modelleri son yıllarda çok fazla rağbet gören ürünlerden olmuştur. Pratik uygulanışı ve sahip olduğu birçok avantajlı özellik sayesinde artık birçok evde ve iş yerinde strafor panelleri görmek mümkün.

Strafor panellerin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • İç ve dış cephelere uygulanabilirler.
  • Darbelere dayanıklıdır.
  • İzolasyon özelliğini zamanla kaybetmez.

Su geçirmez özelliği sayesinde dış cephelerde de oldukça fazla kullanılan strafor duvar paneli düz modeller binaların sağlam yapısını korumasını sağlar.

Özel yapıştırıcı ile uygulanan strafor duvar paneli modellerden bazıları kendiliğinden yapışkanlı olur. Boyalı ya da boyasız her türlü zemine uygulanabilirler. Uygulanacak zeminin temiz olması yeterlidir.

Strafor Duvar Kaplama Panelleri

Her yüzeye uygulanabilen strafor duvar paneli düz haricinde birçok farklı model de vardır. Tuğla desenli, taş desenli, ahşap desenli, mermer desenli ve üç boyutlu görsel baskılı strafor panelleri birçok evi güzelleştirir.

Eğer şehir hayatından sıkıldıysanız ahşap ya da tuğla desenli panellerle evinize daha doğaya yakın bir hava verebilirsiniz. Strafor duvar paneli düz modeller dilerseniz kendiliğinden boyalı dilerseniz de ham strafor şeklinde satın alınabilir.

Su geçirmez olduğundan banyo ve mutfak alanında da kullanılabilir. Strafor duvar paneli düz yapısıyla bir bütünlük oluşturur ve rengini zamanla kaybetmez.

Boyası solmaz ve ilk günkü gibi canlılığını uzun zaman korur.

Strafor Panel Duvar Kaplama

Strafor duvar paneli düz modellerin en çok tercih edilmesini sağlayan sebeplerden biri de ısı yalıtımıdır. Özellikle kış aylarında evin içindeki ısıyı koruyarak fatura harcamalarına da olumlu etki eder.

Ses yalıtımı sayesinde bina içindeki dairelerden gelebilecek sesleri engeller ve daha huzurlu zaman geçirmenizi sağlar. Aynı avantaj iş yerleri için de geçerlidir. Strafor duvar paneli düz modeller uygulandığı ortama ferahlık katar.

Üç boyutlu görseller sayesinde odanız olduğundan daha büyük ve ferah görünebilir. Ya da çocuk odası ya da banyo gibi alanlara birbirinden güzel resim baskılı modellerden deneyebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.