x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Fiyat

Strafor Duvar Paneli Fiyat

31.01.2024

Evinize veya iş yerinize yepyeni bir görünüm sağlayacak dekorasyon uygulaması olan strafor duvar panelleri hakkında birçok soru işareti bulunmaktadır. Strafor duvar paneli fiyat konusu en çok merak edilen konu olsa da straforun güvenilirliği, avantajları ve nasıl uygulandığı sıkça sorulmaktadır. Çevre dostu, basınca dayanıklı bir malzeme olan strafor, yüksek ısı yalıtımı sağlamasıyla da ön plana çıkmaktadır. Strafor malzemeden yapılan duvar panelleri farklı büyüklüklerle ve birbirinden güzel görünümlerle siz kullanıcılara çeşitli dekoratif çözümler sunmaktadır. Paneller şeklinde satışa sunulan malzemenin uygulanışı da oldukça kolaydır. Strafor duvar panelleri derz dolgusunun üzerine yapıştırarak uygulanmaktadır. Bu uygulama kolaylığı sayesinde kendiniz bile strafor duvar panellerini duvarınıza monte edebilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Nerelerde Kullanılır?

Strafor duvar panellerini evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oldukça hafif bir malzeme olmasından ötürü binanızı ekstra bir yükle yüklememesi, strafor sayesinde ısı ve ses yalıtımı sağlaması ayrıca yağmura karşı dayanıklılığı strafor duvar panellerini binanızın dış yüzeylerinde de kullanabilmenizi sağlamaktadır. Strafor duvar paneli fiyat aralığıtercihinizde size yardımcı olacak bir diğer etmendir. Bütün bu avantajlarıyla beraber doğal görünümüyle evinize bambaşka hava katacak olan strafor duvar panellerini mutfağınızda, banyonuzda ve salonunuzda kullanabilirsiniz. Bununla beraber kanserojen olmaması sebebiyle güvenilir bir madde olan strafor duvar panellerini çocuk odalarında da tercih edebilirsiniz. İş yerlerinde de sıkça tercih edilen strafor duvar panelleriyle restoranlarda, ofislerde, hava alanlarında, kafelerde ve hatta hastanelerde bile karşılaşabilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Uygulamasının Maliyeti Nedir?

Strafor duvar panellerinin birçok çeşidi olduğu gibi boyutları da değişiklik göstermektedir. Maliyet hesabı yapılırken ilk dikkat etmeniz gereken uygulama yüzeyinin büyüklüğüdür. Büyüklüğe göre seçtiğiniz duvar panelinin boyutu maliyeti etkileyen bir diğer unsurdur. Dekoratif olarak birçok çözüm sunan paneller size geniş bir seçenek sunmaktadır. Seçtiğiniz panelle doğal taş görünümü elde edebileceğiniz gibi masif ahşap görüntüsüyle mekânda rustik bir görünüm elde edebilirsiniz. Bütün bu geniş seçenek yelpazesi de maliyeti etkileyen bir diğer unsurdur. Strafor duvar paneli fiyat farkları ürünün kalitesine, panellerin boyutuna ve panellerin dekoratif özelliklerine göre değişim göstermektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.