x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Strafor Duvar Paneli Fiyatları

31.01.2024

Günümüzde binaların iç ve dış dekorlarında yerini alan strafor duvar panelleri, pahalı mermer ve taş kaplamalara bir alternatif olarak sunuluyor. Strafor duvar paneli fiyatları hem cebi yakmayan hem de montajının kolay olması sebebiyle kafe, market ve iş yerlerinde daha fazla tercih edilmeye başlamıştır. Böylece hem tasarruf yapılmış hem de daha değişik dekorların duvarlarda yer alması mümkün olmuştur. Firmamız da bunlar doğrultusunda popüler olarak kullanılan taş, tuğla, ahşap ve mermer desenlerle beraber bunlara ek değişik görünümlü yeni tasarımlara da yer vermeye başlamıştır. Desenlerin orijinalliği fiyatlarını etkileyebilmektedir. Aynı zamanda montajı da gayet basit olan bu panellerin isteğe bağlı olarak kendiniz yapmak isterseniz daha uygun fiyatlara uygulama yapabilirsiniz.

Strafor duvar paneli fiyatları bu kadar uygun olunca doğal olarak evlerde de dekorasyon veya ısı yalıtımı amacıyla kullanılmaya başlanmıştır. Çünkü kalın bir malzemeden yapılan paneller aynı zamanda ısı yalıtımı sağlar. Kafe ve restoranlarda kullanımın daha yaygın oluşunun sebebiyse genel olarak dekorasyon amaçlıdır. Böylece daha fazla müşteri çekmek amaçlanır. Aynı zamanda iş yerlerinizde de kendi sektörünüze uygun bir duvar kaplaması ile çalışanlarınızı motive eden bir ortam yaratabilirsiniz. Kafenizin, ofislerinizin, odanızın veya dış mekanlarınızın dekorasyonu ve mobilyalarınızın renklerine uygun birçok çeşidimiz bulunmaktadır. Siz de bu çeşit çeşit panelleri görmek ve uygun fiyatlardan yararlanmak için firmamıza gelip bir göz atabilirsiniz.

Kaliteli Strafor Duvar Panelleri

Fiyatlarımız oldukça uygun olup strafor duvar panellerimiz gayet kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Yüksek ısı yalıtımı sağlamaktadır ve herhangi bir defo olması halinde yenisiyle değişim yapmaktayız. Ayrıca desenlerde bir bozulma veya renk solması durumu ile karşılaşmazsınız. Yani kolay kolay zarar görmeyecek malzemelerden üretilmişlerdir. Strafor duvar paneli fiyatları kullanılan malzeme ve desenin modeline göre fiyatlar değişmektedir. Kaliteli yalıtım malzemeleri ve daha canlı renkler fiyatları oynatabilmektedir. Desenlerin gerçekçi oluşu da fiyatları artırabilmektedir. Firmamız hem kaliteden ödün vermeyerek hem de siz müşterilerimizi düşünerek uygun fiyatlarla satış yapmaktadır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak için bizimle irtibata geçiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.