x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Fiyatları En Ucuz

Strafor Duvar Paneli Fiyatları En Ucuz

01.02.2024

Strafor duvar paneli fiyatları en ucuz seçenekler ile evinizde modern ve şık dekorasyonlar yaratabilir. Panellerin ham maddesi strafordur ve hiçbir kimyasal madde kullanılmamıştır. Evinizde güvenle kullanabileceğiniz paneller hijyen koşullarına uygun olarak üretilmiştir.

Yalnızca salon ya da oturma odasına değil mutfak, banyo, teras, balkon gibi farklı ortamlara da uyumludur. Ses ve ısı yalıtımı sayesinde her mevsim evinizde ferah bir hava oluşmasını sağlar. Özel görsel baskılı ya da üç boyutlu modelleri ile farklı tarzlar deneyebilirsiniz.

Salonunuzun tek bir duvarını boydan boya istediğiniz görsel ile kaplayabilir aynı zamanda izolasyon avantajından da yararlanmış olursunuz. Uygun maliyetler ile uzun süre dayanıklı bir üründür.

Strafor Duvar Paneli Dış Cephe

İç mekanlar haricinde strafor duvar paneli dış mekan için de uygundur ve gün geçtikçe kullanım sayısı artmıştır. Strafor duvar paneli fiyatları en ucuz bütçeler ile evinizin dış duvarlarını kaplatabilirsiniz.

Evinizin dış duvarları eski bir görüntüye sahipse uygun bütçelerle hem görünüşünü modernleştirir hem de aşağıdaki avantajları elde edersiniz:

  • Isı ve ses yalıtımı yaparak binayı korur.
  • Su geçirmez özelliği sayesinde rutubeti önler.
  • Birbirinden modern desenler ile binaya yeni bir görünüm kazandırır.
  • Yanmaz özelliği ile koruma sağlar.
  • Uzun süre dayanıklıdır.

Darbelere ve güneş ışınlarına dayanıklı olduğu için bir kere yaptırdığınızda uzun seneler boyunca aynı canlılıkla kullanabilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Boyama

Kendinden renkli ve desenli modeller olabileceği gibi dilerseniz düz beyaz renkli, beton görünümlü strafor paneller de tercih edebilirsiniz. Daha sonra aldığınız panelleri kendi istediğiniz renklere boyayabilirsiniz. Boyayı hızlı bir biçimde çeker ve uzun süre canlılığını koruyacak şekilde emer.

İş yeriniz için de birbirinden modern tasarımları tercih edebilirsiniz. Strafor paneller ses geçirmez özelliği sayesinde çalışanlar daha konsantre bir şekilde çalışabilirler. Farklı görsel baskılar ile iş yerinizi sıkıcı olmaktan uzaklaştırabilir ve orada geçirilen zamanı eğlenceli ve daha verimli hale getirebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.