x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Fiyatları ve Modelleri

Strafor Duvar Paneli Fiyatları ve Modelleri

07.02.2024

Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri için Dekorcum sitesine giriş yaparak dilediğiniz zaman onlarca farklı tasarımı inceleyebilirsiniz. Son yıllarda özellikler ev ve iş yerlerinde ortama farklılık katmak için kullanılan modeller oldukça uygun fiyatlıdır.

Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri bağlamında incelersen başlıca modeller şunlardır:

·Tuğla desenli modeller

·Taş desenli modeller

·Üç boyutlu modeller

·Mermer ve ahşap görünümlü modeller

·Görsel baskılı modeller

Her modelin uygulanacak alana göre farklı fiyatları vardır ve ölçülere göre belirlenir. Uygulama basittir ve dilerseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Strafor duvar paneli ister modern isterseniz de otantik çeşitleriyle her zevke hitap eder.

Strafor Duvar Paneli Satın Al

Ülkemizin her yerine adrese teslim olarak gönderilebilen ürünlerin uygulanması zahmetsizdir ve kısa sürer. Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri inceledikten sonra online olarak satın alabilirsiniz.

Ürünü yerinde incelemek isterseniz showroom ziyareti gerçekleştirebilirsiniz. Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri gün geçtikçe daha fazla kişiden ilgi görmeye başlamıştır ve kullanıcı yorumları da oldukça olumludur.

Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri temizlik açısından da oldukça pratiktir. Hafif ıslatılmış bir bez ile kolayca temizliğini yapabilirsiniz. Dekoratif amaçlı kullanılabileceği gibi bütün bir duvarı kaplamak için de kullanılabilirler.

Evinize farklı bir hava katmak için biredir olan modeller her bütçeye uygun fiyat politikasıyla sizleri bekliyor.

Strafor Duvar Paneli Beyaz

Çeşitli renk seçeneklerine sahip strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri incelenirken klasik beyaz modeller de tercih edilebilir. Genellikle modern döşenmiş evlerde tercih edilen modeller oldukça şıktır.

Ürün kir tutmayan özelliği sayesinde temizliği oldukça kolaydır ve darbelere karşı da korumalıdır. Strafor duvar paneli fiyatları ve modelleri özelinde her yıl son moda tasarımlar ve renkler ile müşterileri ile buluşur. Ofisinizde de kullanabileceğiniz modeller ortamı sıkıcılıktan uzaklaştırarak ferah bir hava katar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.