x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Gaziantep

Strafor Duvar Paneli Gaziantep

01.02.2024

Günümüzde artık evler daha ferah olması açısında daha büyük camlara sahip daha büyük metrekarelerde tasarlanmaktadır. Bu durumda ısınma sorunu oluşturmaktadır. Mekanları ısıtmak için kullanılacak iklimlendirme sistemlerinin yanında ısının korunmasının da önemi artmaktadır.

Bu noktada devreye giren strafor duvar paneli, ısının dışarı kaçmaması ve dışarıda ki soğuk havanın içeriye sirayet etmemesi için kullanılan bir tür panel malzemedir.

%5’i polistren denilen bir tür polimerden %95’i havadan meydana gelen gelmektedir. Polistren köpüklerinin sıcak hava buharı kullanılarak paneller haline getirilmesiyle oluşturulmaktadır.  Strafor duvar paneli Gaziantep ilinde sıkça ihtiyaç duyulan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Strafor Çeşitleri

  • Isı yalıtımı için önemli olan strafor duvar paneli Gaziantep iç mekanları ve dış mekanları kaplamak için kullanabilen bir üründür.
  • Dış mekanları kaplamakta kullanılan çeşitleri suya karşı dayanıklı ve çevre koşullarından kolay yıpranmayacak türde seçilmektedir.
  • Genelde strafor duvar paneli Gaziantep dış şartlardan korunsun diye üzerine koruyucu malzemeler uygulanabilmektedir.
  • Estetik görünmesi içinde üstüne farklı özelliklerde boyalarda uygulanabilmektedir.
  •  İç mekanlardaysa straforlarla yapılacak desenler mekânı çok hoş göstereceğinden üstünde kendinden desenler bulunan farlı kesimlerde straforlar tercih edilmektedir.

Ayrıca strafor duvar paneli Gaziantep çeşitlerinin farklı kalınlıklarda olanları mevcuttur. Bu sayede iç mekanları daraltmayacak dış mekanlarda ise daha fazla koruma sağlayacak seçenekler müşterilere sunulabilmektedir.

Strafor Panel Fiyatları

Strafor farklı boyutlarda ve kalınlarda paneller olarak satılmaktadır. Fiyatları işlevine kıyaslandığında oldukça uygun bir üründür. Uygulanacağı noktanın büyüklüğüne göre ve seçilecek olan strafor duvar paneli Gaziantep ürününün kalınlığına göre fiyatları değişlik göstermektedir. İç mekanlarda ise durum biraz daha karışmaktadır.

Öncelikle iç mekanlarda strafor duvar paneli Gaziantep ürününün dekorasyon olarak da kullanılması amaçlanıyorsa bu noktada ustaya oldukça iş düşmektedir. Bu durumda işçilik maliyetlerini yükselteceğinde fiyatlar ustanın uzmanlığına göre artabilmektedir.

Ama bir kere evinize strafor duvar paneli Gaziantep uygulaması yaptırdıktan sonra uzun süreler boyunca severek kullanabilir ve evinizi çok daha uygun fiyatlara ısıtma imkânı bulabilirsiniz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.