x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli İmalatı

Strafor Duvar Paneli İmalatı

01.02.2024

Strafor duvar paneli imalatı birkaç adımdan oluşur. Panellerin ham maddesi strafordur. Straforlar uygun biçimde kesildikten sonra beton harcı ile şekillendirilerek kurumaya bırakılır.

Kurumaya bırakılan paneller daha sonra makine aracılığı ile renklendirilir. Strafor duvar paneli imalatı kaliteli malzemeler ile yapılır. Isı ve ses yalıtımı özelliğine sahip panellerin izolasyon özelliğinin kullanıldıkça kaybolmaması gerekir.

İmalat aşamasından sonra hazır olan panelleri kendiniz de istediğiniz alana uygulayabilirsiniz. Strafor duvar paneli imalatı ile ilgili bilgi edinmek için Dekorcum sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Strafor paneller günümüzde pek çok insan tarafından tercih edilen ürünlerdir. Hem fiyatının uygun oluşu hem de birçok avantaja sahip olması bunun sebeplerindendir.

Strafor Duvar Paneli Yorumları

Çeşitli modeller ve son moda tasarımları ile strafor duvar paneli imalatı sonucu ortaya çıkan ürünler oldukça rağbet görür. Panellerin birçok avantaja sahip olması kullananların pozitif yorumlarında görülebilir. Strafor panellerin avantajları şunlardır:

  • Isı ve ses yalıtımı yapar.
  • Su geçirmezdir.
  • Darbelere karşı uzun süre dayanıklıdır.
  • Uygulanışı basittir.
  • Fiyatları uygundur.

Strafor duvar paneli imalatı ülkemizde yükselen bir sektör olmaya devam ediyor. Yalnızca ev içi değil okul, hastane, kafe gibi alanların da iç ve dış mekanlarına uygulanabilen paneller mekanı güzelleştiriyor.

Otantik ya da modern desenleri arasından seçim yapabileceğiniz strafor duvar paneli imalatı ürünleri her zevke hitap eder.

Strafor Duvar Kaplama Paneli Ahşap Desen

Strafor panellerin en çok beğenilen modellerinden biri de ahşap desenlilerdir. Strafor duvar paneli imalatı sayesinde şehir hayatından sıkılmış olanlar ahşap desenlerle kendilerini doğaya daha yakın hissedebilir.

Evinize ya da iş yerinize daha otantik bir hava vermek istiyorsanız ahşap strafor panelleri tercih edebilirsiniz. Strafor duvar paneli imalatı konusunda lider firma olan Dekorcum sitesinde birbirinden güzel ahşap desenli strafor paneller bulabilirsiniz.

Strafor panel desenlerinin zamanla renkleri solmaz ya da yalıtım özelliklerini kaybetmezler. Bu sebeple yalnızca iç mekanlarda değil dış mekanlarda da kullanılabilirler.

 

Strafor duvar paneli imalatı özel makinelerde gerçekleştirilir ve tamamen organik olan strafor ham maddesi kullanılır. Özel ölçülerle hazırlanan modeller birbirinden modern ve kullanışlı farklı desenlere sahiptir.

Uygulamak istediğiniz alanı belirledikten sonra Dekorcum sitesine giriş yaparak hazır panelleri online olarak sipariş verebilirsiniz. Ödemeyi kredi kartıyla da yapabilirsiniz. Strafor duvar paneli imalatı sırasında kesilen straforlar beton harç ile karıştırılıp kurumaya bırakılırlar.

Kurutma işleminden sonra özel makinelerde renklendirilmesi yapılır. Strafor duvar paneli imalatı isteğe göre renksiz de yapılabilir. Satın alan kişi su bazlı boya ile dilediği renge boyayabilir. Yapısı sağlam olan strafor paneller boya kaliteli olduğu sürece rengini uzun süre muhafaza eder.

Strafor Panel Fiyat

Farklı model ve tasarımlara sahip olan strafor paneller fiyat olarak da farklılık gösterebilir. Birim üzerinden fiyatlandırılır. Online olarak alışveriş yaptığınızda çeşitli kampanya ve indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Strafor duvar paneli imalatı ile kendinden yapışkanlı modeller de üretilir.

Özel yapıştırıcı ile uygulanan strafor panellerin avantajları şunlardır:

  • İzolasyon özelliğine sahiptirler.
  • Su geçirmezler.
  • Darbelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdürler.
  • Alev almazlar ve yangın sırasında koruma sağlarlar.
  • Kolay sökülebilir ve yeniden kullanılabilirdir.

Strafor duvar paneli imalatı ile bilgileri internetten arama yaparak da elde edebilirsiniz. Evinizde daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için strafor duvar paneli imalatı ile kaliteli üretim oldukça uygun fiyata sahip olunabilir.

Strafor Panel Yapıştırıcı

Strafor panel modellerinin uygulanması özel yapıştırıcı ile oldukça pratiktir. Bazı modeller kendinden yapışkanlıdır. Strafor duvar paneli imalatı sırasında özel yapıştırıcılar da üretilir ve ikisini birlikte satın alabilirsiniz.

Panellerin arka yüzüne silikon yapıştırıcıyı uyguladıktan sonra daha önce temizlediğiniz yüzeye direkt olarak uygulayabilirsiniz. Kuruduktan sonra asla sökülme ya da gevşeme yapmaz. Strafor duvar paneli imalatı ülkede büyük bir istihdama sahiptir ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Teknoloji geliştikçe yeni modeller de ortaya çıkmıştır. Örneğin üç boyutlu modeller insanlar tarafından çok beğenilir.

Strafor duvar paneli imalatı özel tasarım ürünler ile insanlara daha konforlu bir yaşam sunarak hayat kalitesini yükseltir.

Strafor Duvar Paneli İmalatı Hakkında

Strafor duvar paneli imalatı konusu gündeme geldiği zaman tam anlamıyla geniş kapsamlı bir hizmet alanının varlığından söz edebiliriz. Çoğu kişi tarafından tercih edilen ürünlerden olan strafor duvar paneli imalatı aşaması da sıkça merak edilir. Strafor ürününün arka yüzeyi betondan elde edilen bir harç aracılığıyla kaplanır. Ardından tamamen kuruması beklenir. Son olarak dizilme aşaması ile strafor duvar paneli imalatı işlemi tamamlanır.

Merak edilen konular arasında strafor duvar paneli imalatı ücretleri de yer alır. Fakat bununla ilgili net ücret bilgisi vermek mümkün değildir. Bunun sebebi zamlardan kaynaklı ürünlerin satış bedellerinin çalkantılı olmasıdır. Bunun yanı sıra malzemenin kalite oranı da büyük etkiye sahiptir. Burada strafor duvar paneli üretimi yapan firmalara yönelik olarak kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmak, beraberinde önemli kazanımları getirecektir.

Strafor Duvar Paneli İmalatı Kaplama İşlemi

Nem, ısı gibi dış etkenlere karşı dayanıklı ürünlerdir. Bu yüzden strafor duvar paneli imalatı yaygın olarak kullanılır. Genellikle dekorasyon amaçlı tercih edilse de belirtilen dış etkenler içinde gerçekleştirilmeye karar verilebilir. Aşağıda strafor duvar paneli imalatı kaplama işlemi aşağıda açıklanmıştır.

  • İlk olarak ürünün uygulanacağı duvar detaylı bir şekilde temizlenmesi gerekir.
  • Ardından Strafor duvar paneli imalatı çeşitlerinin arkasına yapıştırıcı sürülür.
  • Sürülecek yapıştırıcının miktarı oldukça önemlidir. Fırçaya sıkılan diş macunu kadar diş macunu kullanmak yeterlidir.
  • Yüzeye doğru boyuttaki kaplama yapıştırılarak işlem tamamlanır.

İşlemi yapan kişinin deneyimine göre yapılan hizmetin başarı oranı değişecektir. Yeni işe başlamış birisiyle yıllardır işin içerisinde olan kişinin gerçekleştireceği strafor duvar paneli imalatı işlemleri arasında büyük farklar vardır. Bu nedenle usta seçimine dikkat etmek gerekir.

Strafor Duvar Paneli İmalatı Çeşitleri

Piyasada modernden klasiğe her tarza uygun strafor duvar paneli imalatı çeşitleri yer almaktadır. Doğal hayatı seven kişiler ahşap ya da tuğla desenlileri sıkça tercih eder. Böylece sıcak ve doğayla iç içe bir görünüme kavuşulur. Çocuk odalarında ise genellikle resimli paneller kullanılmaktadır. Gerçek gibi görünen üç boyutlularda bulunur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.