x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli İnce

Strafor Duvar Paneli İnce

02.02.2024

Strafor duvar paneli ince tasarımlara sahip oldukları gibi bu tür ürünlerin farklı modeller halinde tasarlandıklarını ifade etmek de mümkün olmaktadır. Günümüzde çok sayıda duvar paneli olmasına karşın en çok strafor duvar paneli ince modeller tercih edilmektedir. Bu modeller taş, tuğla ve üç boyutlu olarak alt modellere ayrılmaktadır. Strafor duvar paneli ince modeller arasında ise en beğenileni ise tuğla modelleridir.

Öte yandan son yıllarda üç boyutlu olan modellerin de kullanımı oldukça yaygınlaşmıştır. Ayrıca bu ince modeller diğer modellere kıyasla biraz daha az yalıtım sağlamaktadır. Özellikle bu durum ses yalıtımı için geçerli olmaktadır. Ancak temizlikleri diğer ürünler ile aynı olup boyutlarında da değişiklik olmamaktadır.

İnce Strafor Duvar Paneli Avantajları

Dış cephelerden ziyade genellikle salonlarda tercih edilen strafor duvar paneli ince modellerin sağladığı avantajlar genel olarak şu şekildedir.

  • İnce bir yapıya sahip olduklarından dolayı montaj süreleri oldukça kısa sürmektedir.
  • Ağırlıkları daha az olduğu için zamanla düşme ihtimali daha düşüktür.
  • Banyon ve mutfaklar için kullanıma uygundur.
  • Hiçbir şekilde leke veya renklenme yapmaz.
  • Kullanım ömürleri oldukça uzundur.
  • Neme ve ısıya karşı dayanıklıdır.

Öte yandan strafor duvar paneli ince modellerinin diğer bir avantajı ise darbe emici olmasıdır. Özellikle son zamanlarda strafor duvar panellerinin çok daha nitelikli bir düzeyde üretiliyor olması, bu tarz ürünlere olan ilginin artış göstermesini de mümkün kılmaktadır.

İnce Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Diğer modeller ile kıyaslandığında strafor duvar paneli ince modellerin fiyatları bir miktar daha düşük olmaktadır. En uygun fiyatlara sahip alt model tuğla modelidir. Öte yandan en pahalı strafor duvar paneli ince modeli ise üç boyutlu alt modellerdir. Fiyatlar metre kare cinsinden hesaplanmaktadır.

Dolayısıyla montajı yapılacak alan ne kadar büyük ise fiyatlarda da o oranda artış olmaktadır. Ayrıca montaj işçiliği ve malzemeler için de ek bir fiyat ödenmesi gerekmektedir. Birden fazla farklı modellerin alımında ise genel olarak ek indirimler yapılmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.