x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli İstanbul

Strafor Duvar Paneli İstanbul

31.01.2024

Strafor Duvar Paneli İstanbul olarak yaşam alanlarınız için kaliteli ve dayanıklı Strafor Duvar Panel hizmeti vermekteyiz. Bahsettiğimiz bu duvar Paneli, üzerine beton harcı dökülerek ve kurutma işlemi yapılarak elde edilir. Daha sonra özel makinelerde renk baskısı uygulanır. Ayrıca bu duvar panellerinin; kayrak taşı, ince taş, ahşap, tuğla gibi birçok farklı modelleri bulunmaktadır. Bu paneller; hastane, okul, cafe gibi birçok yaşam alanında kullanılmaktadır. Banyo gibi ıslak zeminlere de direnç gösterebilen strafor duvar panelleri her türlü hava koşuluna karşı elverişlidir. Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen bu paneller, modern görüntüleriyle yaşam alanlarının dekorasyonunu tamamlamaktadır.

Strafor Duvar Panelinin Özellikleri Nelerdir?

Strafor Duvar Paneli İstanbul, iç ve dış cephe duvarlarına uygun farklı çeşitlerde strafor duvar paneli hizmeti vermektedir. Bu duvar panellerinin genel özellikleri ise;

  • Sıva üzerine ve boya üzerine kolaylıkla kaplanabilir.
  • İstenirse üzerine boya yapılabilmektedir.
  • Su, nem ve rutubete karşı direnç gösterir. Ayrıca her türlü hava koşuluna karşı dayanıklıdır.
  • Darbelere dayanıklıdır ve izolasyon özelliklerini her daim korurlar.
  • Sağlıklıdır. Bakteri ve zehirli gaz gibi kimyasallar içermezler.
  • Sese ve ısıya karşı dayanıklıdır.
  • Günümüz şartlarına göre ekonomiktir.
  • Uygulaması kolaydır.

Yukarıda bahsettiğimiz özelliklere sahip olan bu paneller, iç mekanlarda ya da dış cephelerde dekoratif ve modern görüntüleriyle duvar kaplama ürünleri arasında her geçen gün tercih edilebilirliğini artırmaktadır. Ev ya da diğer yaşam alanlarınızın dekorasyonuna katkı sağlayan bu ürünler yeni tarzlar yaratmanızda size yardımcı olacaktır. Uygulaması kolay olan bu ürünler, silikon, metre, su terazisi, maket bıçağı yardımıyla ve doğru hizalama yaparak yaşam alanlarına yapıştırılmaktadır.

Strafor Duvar Paneli Fiyatları Nelerdir?

Strafor duvar paneli fiyatları, diğer duvar ürünlerine göre daha ekonomik fiyatlardan işlem görmektedir. Yaşam alanlarının görüntüleriyle tamamlayıcısı olan strafor duvar panelleri, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Firmamız da bu panellerin hizmetini vermektedir. Firmamız Strafor Duvar Paneli İstanbul olarak kaliteli bir hizmet anlayışıyla uygun fiyatlardan hizmet vermektedir. Siz de mekanlarınıza uygun duvar paneli arayışı içerisindeyseniz firmamızın ürünlerini inceleyebilir, web sitemizde yer alan iletişim bilgilerinden bizimle irtibat kurabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.