x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Koçtaş

Strafor Duvar Paneli Koçtaş

01.02.2024

Strafor duvar paneli Koçtaş mağazalarından da uygun fiyatlarla alınabilir. Son yıllarda oldukça popüler olan strafor duvar paneli birçok avantaja sahip olan ürünlerdir. Hem iç mekana hem de dış mekana uygulanabilirler.

Mantolama özelliği sayesinde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sağlayan modeller modern desenlere sahiptir. Şık dekorasyona sahip evler için uygun desenler mevcuttur. İsteğe göre otantik hava veren desenler de vardır. Strafor duvar paneli Koçtaş modelleri internetten de satın alınabilir.

Ham maddesi strafor olan duvar panelleri hafif ürünlerdir ve uygulaması oldukça kolaydır. Genellikle ölçüleri 50cm x 100cm (h) şeklinde olur ve panel panel satılırlar. Strafor duvar paneli Koçtaş için kullanmak istediğiniz alana uygun ölçüleri inceleyebilirsiniz.

Strafor Panel Fiyat

Farklı modellere sahip olan strafor duvar panelleri tasarımlara göre farklı fiyat seçenekleri sunarlar. Strafor duvar paneli Koçtaş için mağazalara giderek ürünü yerinde de inceleyebilirsiniz.

En son trendlere göre oluşturulan strafor duvar paneli modelleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Doğal taş desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Üç boyutlu strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Strafor duvar paneli Koçtaş mağazalarında her deseni bulabilirsiniz. Apartman dairelerinden müstakil evlere kadar her alan için uyumludur. Strafor duvar paneli Koçtaş modelleri yalnızca evlerde değil kamusal alanlarda da kullanılır.

Strafor Panel Yapıştırıcı

Özel tasarım strafor paneller uygulama açısından iki gruba ayrılır. Kendiliğinden yapışkanlı modeller ile özel yapıştırıcı ile uygulanan modeller. Strafor duvar paneli Koçtaş özel yapıştırıcı için de birçok farklı marka barındırır.

Yapıştırıcıyı sürüp direkt olarak duvara uygulayabilirsiniz. Kuruduktan sonra uzun süre dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir. Strafor duvar paneli Koçtaş gibi mağazalardan da satın alınabilir, online olarak da sipariş edilebilir.

Sipariş ettiğinizde en kısa sürede adresinize teslim olur. Size özel tasarımlar ile evinize şıklık ve modernlik katar. Uygun fiyatlara yaşam alanınızı daha da güzelleştirebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.