x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Köşe Çıtası

Strafor Duvar Paneli Köşe Çıtası

01.02.2024

Strafor duvar paneli köşe çıtası birden fazla duvar boyunca kaplama yapacağınız zaman duvarlar arasındaki bağlantıyı kurmanızı sağlar. Köşe çıtalarının ölçüleri duvar boyutlarına göre değişebilir fakat standart ölçü 2cm x 6cm x 120cm olarak hesaplanır. Daha uzun duvar köşeleri için birden fazla çıtayı alarak bağlantı kurabilirsiniz.

Strafor paneller ev ve iş yerleri için uygun fiyata pek çok avantaj sağlayan duvar kaplamalarıdır. Strafor panellerin avantajları şunlardır:

  • Ustaya gerek kalmadan kendiniz uygulayabilirsiniz.
  • Ses ve ısı yalıtımı vardır.
  • Darbelere karşı dayanıklıdır.
  • Temizliği kolaydır.
  • Su geçirmez ve uzun süre kullanılabilirler.
  • İzolasyon özelliğini zamanla kaybetmezler.
  • İç mekana ve dış mekana uygulanabilirler.

Strafor Duvar Paneli Boyanır Mı

Strafor panellerin ham maddesi strafordur. Strafor uygun ölçüde kesildikten sonra beton harcı dökülür ve kurumaya bırakılır. Renklendirme işlemi daha sonra yapılır. İsteğe göre beton biçiminde paneller alınarak daha sonra boyanabilir. Strafor duvar paneli köşe çıtası asıl paneller ile uyumlu bir biçimde devam eder ve bütünlüğü sağlar.

Beyaz renkli strafor panelleri de satın alarak daha sonra su bazlı boyayla boyayabilirsiniz. Boyayı hemen çeker ve uzun süre canlı kalmasını sağlar. Bünyesinde hiçbir kimyasal öge barındırmadığı için insan sağlığına uygundur. Apartman dairesinde yaşıyorsanız ve gürültü çok fazlaysa duvar panelleri ihtiyacınız olan üründür. Ses yalıtımı ile daha rahat çalışmanızı sağlar.

Beton Görünümlü Strafor Duvar Paneli

Strafor paneller düz beyaz, desenli, renkli, görsel baskılı ve beton görünümlü olarak pek çok model çeşidine sahiptir. Evinizin dekorasyonuna göre uygun modeli seçip uygulayabilirsiniz.

Yalnızca iç mekanlar değil dış mekanlar da kolayca kaplanabilir. Su geçirmez özelliği sayesinde binayı nemden korur ve rutubeti engeller. Uzun süre dayanıklı olacak şekilde üretildiğinden bir kere uyguladığınızda seneler boyu kullanabilirsiniz.

Taşınma durumlarında duvara zarar vermeden kolayca sökülerek yeni evde yeniden monte edilebilir. Sökme işlemi sonrası yapısında herhangi bir bozulma olmaz ve renk kaybı yaşanmaz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.