x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Modelleri

Strafor Duvar Paneli Modelleri

31.01.2024

Günümüzde artık hemen hemen her evde karşımıza çıkan strafor duvar paneli kullanışlı ve hoş görüntüsü ile sıkça tercih ediliyor. Estetik duruşu ve pratik kullanımı sayesinde büyük ilgi görüyor. Dikkat çeken desenleri ile göz doldururken pratik kullanımı sayesinde büyük kolaylık sağlıyor. Geleneksel motiflerden, modern geometrik desenlere kadar strafor duvar paneli modelleri birçok tarzda karşımıza çıkıyor. En çok sevilen model, taş ve tuğla desenleri olarak görülüyor. Bunun yanında evinizde hangi alanda kullanacağınıza göre seçim yapabileceğiniz binlerce model var.

Evinizin dış cephesinde de otantik görünüm sağlayan tuğla desenleri kullanabilirsiniz. Evinizi sevimli bahçe evine dönüştürecek bu model de çok sevilenler arasında. Eğer şömineli bir evde oturuyorsanız yine taş desenleri büyüleyici bir görüntü sağlayabilir. Aynı zamanda salonunuzda, yatak odanızda kısacası her alana uyum sağlayan farklı tarzlarda strafor duvar paneli modelleri oldukça çeşitlilik gösteriyor.

Hazır Duvar Paneli Modelleri

Birbirinden şık desenleri ile evinize sıkıcı duvar boyalarının yerine hazır duvar paneli modellerinin zarafetini getirin. Salondan mutfağa birçok alanda kullanabileceğiniz duvar kaplamaları evinize renk katacak. Resim baskılı hazır duvar paneli modelleri ile çocuk odasında da çocuğunuzun seveceği sempatik bir ortam oluşturabilirsiniz. Üç boyutlu görüntüsü ile canlılık hissi yaratan modeller de evinize farklı bir doku kazandıracak.

Evinizde hâkim olan renge göre seçebileceğiniz renkli modeller de seçenekler arasında. Böylece ince dokunuşlarla evinizin tasarımını tamamlayabilirsiniz. Kaplama olduğu dışarıdan asla fark edilmeyen duvar kaplamaları misafirlerinizin de gözünden kaçmayacak bir hoşluk oluşturacaktır. Strafor duvar paneli modelleri oldukça kullanışlı ürünlerden oluşmaktadır.

Hazır Duvar Paneli Fiyatları

Bildiğiniz gibi duvar boyamak yorucu ve çok fazla malzeme gerektirdiğinden masraflı bir iş. Ayrıca duvar boyamak birtakım teknik becerileri de isteyen bir zanaat. Ancak hazır duvar paneli ustaya gerek kalmadan sizin de kolayca üstesinden gelebileceğiniz bir uygulamadır. Ustaya ve ekstra malzemelere gerek kalmaması sizi büyük bir masraftan kurtaracaktır. Kullanıldığı malzemenin kolay ulaşılabilir ve basit olması hazır duvar paneli fiyatları konusunu son derece uygun bir değere çekiyor. Dolayısıyla hesaplı yoldan evinizde sanki bir mimarın elinden çıkmış gibi bir tasarım yakalayabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.