x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Ölçüleri

Strafor Duvar Paneli Ölçüleri

01.02.2024

Strafor panel önemli bir yalıtım malzemesidir ve strafor duvar paneli ölçüleri sayesinde her yüzeye uyar. Ev ve işyerleri için iç dış yalıtımı sağlamaktadır. Bu paneller özel yapıları ile ses yalıtımı da sağlamaktadır. Malzeme yapısı itibarı ile havaya zehirli gaz salmaz sağlığa olumsuz etkisi yoktur.

Strafor duvar paneli ölçüleri alındıktan sonra her duvara uygulaması yapılabilir. Güneş ışınlarına dayanıklı oldukları için dış cephede de rahatlıkla kullanılabilirler. İç cephede ise üzerine boya sürülebilmesi sayesinde her renge uyum sağlayabilir. Uzun ömürlülüğü ve sağlam yapısı ile birçok alanda kullanılır. Üstün yalıtım kalitesi ile en çok tercih edilen yalıtım malzemelerinden biridir.

Strafor Duvar Paneli Ölçüleri Nedir?

Paneller belirli ölçülere göre kesilip satışa sunulup strafor duvar paneli ölçüleri nezaretinde depolama planları yapılmaktadır. Kullanıcıların strafor duvar paneli ölçüleri uygunlu için endişe etmesine gerek yoktur.

Kolay kesim yapılabilen bir malzeme olduğu için kullanıcılar tarafından kolaylıkla şekillendirilebilir. Kolay uygulama yapılması ile bilinen strafor duvar paneli ölçüleri kesim sıkıntısı çıkarmayacaktır. Duvarlarınızın girinti çıkıntı ve şekillerine göre kesim yapabilirsiniz.

Strafor Duvar Paneli Ölçüleri Nasıldır?

Yalıtım malzemesi strafor duvar paneli ölçüleri dahilinde kesilip satışa çıkarılmaktadır. Strafor duvar paneli ölçüleri küçük yüzeylerde etkili kullanım için belirlenmiştir. Daha da küçük yüzeylerde kullanıcı tarafında kesilip yapıştırılabilir.

Büyük alanda ise Strafor duvar paneli ölçüleri sayesinde hesaplama yapılır ve kaç adet panele ihtiyaç olduğu çıkarılır. Kolay hesap yapılması ve metrekare ölçümü sayesinde gereksiz masrafların önüne geçer. Üretici ile irtibatınız halinde paneller size uygun olarak kesilebilmektedir. Klasik strafor duvar paneli ölçüleri

  • 120cmx50cm
  • 60 x 120(paket)
  • 50 x 100(paket)
  • 120x200
  • 120x100

Şeklinde ölçülendirilip kesilebilmektedir. Bu ölçüler size uygun değilse yalıtım mağazalarından destek alabilirsiniz. Siz de strafor duvar paneli avantajlı fırsatlarla sahip olmayı isterseniz hemen firmamızla iletişime geçebilirsiniz!

Üstelik firmamız bu tür ürünleri uygun fiyatlı bir şekilde sizlerle buluşturmak noktasında her zaman profesyonel çözümlere imzasını atmaktadır. Strafor duvar paneli ölçüleri konusunda da firmamız etkili bir seviyede rehberlik hizmetini sizlerle buluşturmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.