x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Ses Yalıtımı

Strafor Duvar Paneli Ses Yalıtımı

01.02.2024

Strafor duvar paneli ses yalıtımı uygulanan binadakiler için daha konforlu bir yaşam sağlar. Günümüzde apartman daireleri küçük ve ara duvarlar ince olduğundan dolayı fazla ses geçirirler.

Strafor duvar paneli uygulaması yaptığınızda komşulardan gelecek olan sesler yarı yarıya azalmış olur. Bu şekilde hem sesten rahatsız olmazsınız hem de mahremiyetinizi korumuş olursunuz. Strafor panellerin diğer avantajları şöyledir:

  • Isı yalıtımı sağlarlar. Kış aylarında evi sıcak, yaz aylarında serin tutarlar.
  • Yanmaz özelliğe sahiptirler.
  • Su geçirmezler.
  • Dayanıklı malzemeden üretilirler ve yıllarca kullanılabilirler.
  • İnsan sağlığına uygundur ve hiçbir kimyasal madde içermez.

Uygun fiyat seçenekleri ile strafor panellerin uygulanması oldukça pratik ve hızlıdır.

Ham Strafor Duvar Paneli

Strafor duvar paneli boyanabilir bir malzemedir. Bu sebeple beton görünümlü ve renksiz strafor paneli alarak dilediğiniz renge boyayabilirsiniz. Boyama yaparken su bazlı boya kullanmanız gerekir. Strafor duvar paneli ses yalıtımı yapan bir ürün olduğu için dış cephelerde de çok fazla tercih edilir.

Binanın değerini arttıran strafor duvar paneli mantolama görevi görür. Gerçek mantolama düşünüldüğünde fiyatı çok daha ucuzdur. Hava koşullarına karşı dayanıklı malzemeden üretildiğinden kış veya yaz mevsimi fark etmeksizin izolasyon yapar.

Güneş ışınlarına karşı koruyucudur. Su geçirmez olduğundan duvarlarda rutubetlenmeyi önler. Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanır. Yapıştırıcıyı strafor panelin arka kısmına sürerek duvara uygulamasını yaparsınız.

Strafor Duvar Paneli Gri

Strafor duvar paneli birçok farklı desen çeşidine sahiptir. Tuğla desenli, doğal taş desenli, ahşap desenli başta olmak üzere her zevke uyan modeller uygun fiyatlara satın alınabilirler.

Düz renk strafor duvar panel modelleri de mevcuttur. İş yerleri ya da çalışma odaları için düz gri renkte strafor panellerini tercih edebilirsiniz. Kendinden desenli modeller ile evinizde ya da iş yerinizde farklı dekorasyonlar elde edebilirsiniz.

Strafor panellerin temizliği de oldukça pratiktir. Nemli bir bezle silmeniz yeterlidir ve herhangi bir ekstra bakım istemezler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.