x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Tavan

Strafor Duvar Paneli Tavan

31.01.2024

Strafor duvar panelleri sadece duvarlarınız için değil aynı zamanda tavanlarınız için de uygundur. Eğer duvarlarınızın sabit kalmasını ama tavanlarınızın daha canlı görünmesini istiyorsanız sizin için güzel bir seçenektir. Strafor duvar paneli tavan için uygulanan modellerimiz daha çok beyaz veya açık renklerde olmaktadır. Böylece içeriyi daraltmaz ve ferah bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda her yerini değil sadece belirli yerleri kaplatmak isterseniz veya tavanı bir tablo gibi kullanmak isterseniz yine seçeneklerimiz mevcuttur.

Desen olarak sıklıkla çizgili, delikli, geometrik şekilli veya çiçek görünümlü desenlerimiz tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak üzerlerine boya yaptırabilirsiniz. Özellikle altın rengi boyama lüks bir görünüm isteyenler için tercih edilmektedir. İşyerleri, marketler, kafeler, mağazalar ve evlerde kullanılabilen kaplamalar, ortama farklı bir hava katması ve dekorasyon olarak kullanılması açısından popüler olmuştur.

Strafor duvar paneli tavan için uygun olan desenlerimizi firmamıza gelip inceleyebilirsiniz. Çeşit çeşit seçenek imkanları ve kaliteli panellerimiz ile siz müşterilerimize mekân ve tarzınıza en uygun panelleri seçiyoruz. Kesinlikle ortamda bir daraltma yaratmıyor, odaya giren ışığa veya sahip olduğunuz avize ve lambaya kadar uygunluğunu hesaba katıyoruz. Ortama hem canlı bir görünüm hem de değişiklik katacak olan strafor duvar panelleri, tavanlarınız için müthiş bir alternatiftir.

Strafor Duvar Paneli Tavana Nasıl Monte Edilir?

Kolay ve pratik bir yapıştırma tekniği olan panelleri dilerseniz siz kendiniz monte edebilirsiniz. İsteğiniz dahilinde kaliteli ekip arkadaşlarımız gelip yapıştırma işlemini yapabilir. Burada önemli olan öncelikle tavanın ölçülerinin alınmasıdır. Daha sonra strafor duvar panelleri alçı veya özel yapıştırıcı ile tavana sabitlenir. Alçı veya yapıştırıcı panellerin arka kenarlarına ve yükselti yerlerine sürülüp tavana yapıştırılır. Gerek görülürse panel kesilerek tavan boyutuna uygun hale getirilir.

Yapıştırılan paneller nem almadığı veya herhangi bir çarpmaya maruz kalmadığı müddetçe zarar görmez, renginde herhangi bir değişiklik olmaz. Açıklandığı gibi gayet basit ve hızlı bir teknikle siz de tavanlarınızda hareketli bir değişiklik yapabilirsiniz. Strafor duvar paneli tavan için uygun fiyatlar, kaliteli ve çeşitli desen seçenekleri için firmamıza gelip bizzat seçebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.