x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Strafor Duvar Paneli Ümraniye

Strafor Duvar Paneli Ümraniye

31.01.2024

Siz de duvarlarınıza canlılık katmak istiyorsanız strafor duvar paneli Ümraniye şubemize gelip çeşitlerimize göz gezdiriniz. Duvar panelleri son zamanlarda iç ve dış bina mimarisinde popüler olmaya başlamıştır. Özellikle kafe, mağaza, market ve iş yerlerinde kullanılan bu paneller duvarlarınızı olduğundan daha farklı ve havalı gösterir. Bu yerlerde ünlenmesinden sonra artık evlerimizde de yer almaya başlamıştır. Özellikle salonların uzun bir duvarı strafor duvar paneli ile kaplanır ve salonun havasını değiştirir.

Yani eğer bütün duvarlarınızda kullanmak istemiyor veya mekânı dar göstereceğinden korkuyorsanız, bu da zevkli bir seçenektir. Evinizde tablo yerine kullanabilir ve farklı seçenekler ile kendinize farklı bir dünya yaratabilirsiniz. Strafor duvar panellerimiz kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Herhangi bir sorun dahilinde değişim yapmaktayız. Panellerimizde kesinlikle boyaların akması veya solması gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Aşırı sert bir darbe almadığı müddetçe de kolay kolay zarar görmezler.

Artık duvar boyaları duvarları renkli göstermek için yetersiz kalmaktadır. Bu da duvar dekorasyonu için farklı seçeneklerin doğmasına sebebiyet vermiştir. Renk renk ve model model farklı seçenekleri ile strafor duvar paneli Ümraniye şubemiz sizler için zevkli ve ortamı daraltmayan, ferah modeller içermektedir. Ortamın boyutuna, kullanım amacına iç veya dış mekanına göre farklı modeller bulundurmaktadır. Özellikle dış dekorasyonda daha çok kalın taş ve tuğla dekorlar tercih edilirken içerisi için biraz daha ince taş dekorasyon ve mermer desenler kullanılmaktadır. Yine de tercihe göre desen ve dekorlarda değişiklik olabilmektedir.

Strafor Duvar Paneli Nasıl Monte Edilir?

Strafor duvar paneli Ümraniye şubemiz tarafından isteğiniz dahilinde kaliteli ekip arkadaşlarımız gelip duvarlarınıza panelleri monte edebilmektedir. Fakat küçük bir alana yapmak ve kendiniz yapıştırmak isterseniz, kaliteli malzemelerimiz ve yapıştırıcılarımız sayesinde kendiniz kolay ve pratik bir şekilde monte edebilirsiniz. Öncelikle yapılması gereken panellerin monte edileceği duvarların ölçüsünün alınmasıdır.

Daha sonra panellerin arka kısmına sürdüğümüz özel yapıştırıcı ile duvara sabitliyorsunuz. Yapıştırıcı sayesinde panel duvara kısa sürede yapışmaktadır. Eğer duvarın boyutuna göre paneli kesmeniz gerekirse ölçüsünü alıp kolayca kesip duvara uygun hale getirebilirsiniz. Siz de duvarlarınızda daha farklı ve canlı bir görünüm yaratmak istiyorsanız şubemize gelerek panellerimizden satın alabilirsiniz.

Strafor duvar paneli ürünlerimiz için  https://www.dekorcum.com/ linkimizden modelleri inceleyebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.